DOLAR 32,5265 0.24%
EURO 34,8721 0.38%
ALTIN 2.488,471,08
BITCOIN 1984425-3,98%
İstanbul
17°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Son dakika… Erdoğan’dan ABD’ye: Bal gibi de PKK’nın yanındasınız
  • Haber Ondan
  • Son dakika… Erdoğan’dan ABD’ye: Bal gibi de PKK’nın yanındasınız

Son dakika… Erdoğan’dan ABD’ye: Bal gibi de PKK’nın yanındasınız

ABONE OL
Şubat 15, 2021 13:16
Son dakika… Erdoğan’dan ABD’ye: Bal gibi de PKK’nın yanındasınız
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör örgütü PKK’nın 2015-2016 yılları arasında kaçırdığı 13 Türk vatandaşını kaçırarak öldürmesinin ardından açıklama yapan ABD yönetime sert tepki… Washington’un “Eğer PKK’nın sorumlu olduğunu teyit edersek kınayacağız” ifadesiyle ilgili şunları söyledi:

TERÖRİSTLERİN YANINDA YER ALMAYACAKSINIZ

– ABD’nin yaptığı bir açıklama var, evlere şenlik. Hani siz PKK’nın, YPG’nin yanında değildiniz. Bal gibi de yanındasınız ve arkasındasınız. Maalesef bunu başından itibaren hep gördük. Kuzey Irak’a binlerce TIR tank getirdiler, mühimmat getirdiler ve bunları teröristlere teslim ettiler. Bu teröristler de bizim güvenlik güçlerimizle orada savaştılar. Eğer biz sizinle NATO’da berabersek bize samimi davranacaksınız, teröristlerin yanında yer almayacaksınız, eğer yer alacaksanız bizim yanımızda yer alacaksınız.

İlginizi ÇekebilirABD'den Türkiye'ye kafa karıştıran taziye mesajıABD’den Türkiye’ye kafa karıştıran taziye mesajıİlginizi ÇekebilirHulusi Akar'a zor sorular: PKK'nın elinde 'zorla alıkonan' vatandaşlarımız var mı?Hulusi Akar’a zor sorular: PKK’nın elinde ‘zorla alıkonan’ vatandaşlarımız var mı?

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.