DOLAR 32,5154 -0.09%
EURO 34,9400 0.27%
ALTIN 2.439,150,68
BITCOIN %
İstanbul
19°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Son dakika! Büyük tepki yağmıştı… Valilik açıkladı: Görevden uzaklaştırıldılar
  • Haber Ondan
  • Son dakika! Büyük tepki yağmıştı… Valilik açıkladı: Görevden uzaklaştırıldılar

Son dakika! Büyük tepki yağmıştı… Valilik açıkladı: Görevden uzaklaştırıldılar

ABONE OL
Ağustos 20, 2020 09:56
Son dakika! Büyük tepki yağmıştı… Valilik açıkladı: Görevden uzaklaştırıldılar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul’un Kadıköy ilçesinde maskesi burnunu kapatmadığı iddiasıyla durdurulup ceza kesilmek istenen, daha sonra polisler tarafından orantısız güç kullanılarak yaka paça gözaltına alınan kadınla ilgili İstanbul Valiliği açıklama yaptı.

Büyük tepki çeken görüntülerle ilgili valiliğin açıklaması şöyle:

* Kadıköy ilçemiz Osmanağa Mahallesi Söğütlü Çeşme Caddesinde 19.08.2020 tarihinde güvenlik görevlilerimiz tarafından yapılan “Sağlık İçin Hepimiz İçin COVİD-19 denetlemeleri” sırasında R.B isimli kadının, maskesini usulüne uygun şekilde takmadığı görülerek uyarıda bulunulmuştur.

BİZİ ÇOK ÜZMÜŞTÜR

* Polis memurlarının uyarısına R.B. hakaret içeren söz ve davranışlarla karşılık vermiş, yapılan ikazlara rağmen bu tutumuna devam etmesi üzerine, gözaltına alınmak istenmiştir. Gözaltına alınma esnasında kesinlikle görmek istemediğimiz görüntülerin yaşanması bizi çok üzmüştür.

* Konuyla ilgili olarak Valiliğimizce başlatılan soruşturma kapsamında ilgili polis memurları görevden uzaklaştırılmıştır. Olayla ilgili adli ve idari soruşturma devam etmektedir.

İLGİLİ HABERMaskesini tam takmayan kadına polis müdahalesi!Maskesini tam takmayan kadına polis müdahalesi! İLGİLİ HABERKadınlara jandarma şiddeti tekrar gündemdeKadınlara jandarma şiddeti tekrar gündemde

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.