DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20773841,96%
İstanbul
12°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Son dakika… Bakan Ziya Selçuk’tan önemli yüz yüze eğitim açıklaması
  • Haber Ondan
  • Son dakika… Bakan Ziya Selçuk’tan önemli yüz yüze eğitim açıklaması

Son dakika… Bakan Ziya Selçuk’tan önemli yüz yüze eğitim açıklaması

ABONE OL
Eylül 8, 2020 11:00
Son dakika… Bakan Ziya Selçuk’tan önemli yüz yüze eğitim açıklaması
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Microsoft iş birliğinde düzenlenen Mesleki Gelişim Programı Dijital Sertifika Töreni’nde konuştu.

Bakan Selçuk’un açıklamalarından satır başları:

* 53 program eğitim içeriği oluşturuldu ve 6 bin 100 öğretmenimiz de yararlanma imkanı buldu. Bu sayı çok çok aratacak. Bir kısmı da uluslararası sertifika almaya hak kazanmış durumda.

* Bir takım teknik hazırlıklarımız var. En kısa sürede gereken açıklamayı yapacağız.

ERDOĞAN’DAN YÜZ YÜZE EĞİTİM AÇIKLAMASI
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan dün yaptığı açıklamada, ‘Eğitim öğretime, salgın şartlarını dikkate alarak yüz yüze ve uzaktan eğitimi birlikte gerçekleştireceğimiz bir sistemle devam edeceğiz. Ailelerin tercihine göre okul öncesi ve ilkokul birinci sınıf öğrencilerinden başlayarak okulları eğitim öğretime açıyoruz’ ifadelerini kullanmıştı.

 

İLGİLİ HABEROkullar ne zaman açılacak? Yüz yüze eğitim için açıklama geldiOkullar ne zaman açılacak? Yüz yüze eğitim için açıklama geldi İLGİLİ HABERCumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Okullar ailelerin tercihine göre eğitime açılacakCumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Okullar ailelerin tercihine göre eğitime açılacak

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.