DOLAR 32,5179 0.2%
EURO 34,8044 0.14%
ALTIN 2.496,191,39
BITCOIN 20643545,57%
İstanbul
15°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sokak köpeklerini besleyen aileye ölüm tehdidi
  • Haber Ondan
  • Sokak köpeklerini besleyen aileye ölüm tehdidi

Sokak köpeklerini besleyen aileye ölüm tehdidi

ABONE OL
Temmuz 20, 2020 08:32
Sokak köpeklerini besleyen aileye ölüm tehdidi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yenidoğan Mahallesi Çakır Sokak’ta yaklaşık 8 yıldır oturan Özgür ailesinin üyeleri, mahalleye bırakılan köpeklere bir yıldır besliyor.

Sokaktan ayrılmayan köpeklerin havlayarak gürültü yapmalarından rahatsız olan komşularının sözlü tehditlerine maruz kalan Özgür ailesinin evi taşlandı. Bunun üzerine aile bireyleri köpeklere yemek vermeyi kesti.

(FOTO: DHA)

EVİMİN KAPISINI KIRDILAR

Köpeklere yemek ve su verdikleri için başlarına gelenleri anlatan Zekiye Özgür, “Bu sokakta üç tane köpek var, barınaktan gelip bıraktılar. Yemek ve su verince burada kaldılar. Kapımızda yatıyorlar diye herkes bize düşman oldu. Çevredekiler beni ölümle tehdit ediyorlar, bıçaklamakla tehdit ediyorlar, evimin kapısını kırdılar” dedi.

(FOTO: DHA)

HAYVANSEVERLER YARDIM ETSİN

Ferit Özgür ise “Annem polise giderek şikayetçi oldu birkaç kişiden. Yetkili birinin gelip anlatması lazım ‘bu köpekler bu insanların değil’ diye… Hayvansever insanlardan yardım istiyorum. Çünkü evim taşlanıyor, ailem tehlike altında” diye konuştu. (DHA)

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.