DOLAR 32,4335 0.23%
EURO 35,0037 -0.21%
ALTIN 2.327,480,34
BITCOIN 22970012,07%
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sokak hayvanlarına yiyecek bırakan öğretmeni darp eden karı koca yakalandı
  • Haber Ondan
  • Sokak hayvanlarına yiyecek bırakan öğretmeni darp eden karı koca yakalandı

Sokak hayvanlarına yiyecek bırakan öğretmeni darp eden karı koca yakalandı

ABONE OL
Eylül 19, 2020 11:38
Sokak hayvanlarına yiyecek bırakan öğretmeni darp eden karı koca yakalandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Başakşehir’de T.M. isimli kadın öğretmen, ikamet ettiği sitenin bitişiğinde boş alana sokak hayvanları için su ve yiyecek bırakıyordu. T.M.’nin, belediyenin sokak hayvanlarına tahsis ettiği açık alana yiyecek bırakması, aynı bölgede hobi bahçesi olan bir kişi tarafından istenmiyordu.

TARTIŞMA YAŞANDI

Sokak hayvanlarının beslenmesinden rahatsız olduğu iddia edilen kişi ve eşi, T.M. ile sokak hayvanlarına yemek bırakılması sebebiyle tartıştı. İddiaya göre ikili daha sonra kadın öğretmeni darp etti. Yaşanan olay kameralara da yansırken, T.M. emniyete giderek şikayetçi oldu. Kendisini darp eden kişilerden birinin adının Celil olduğunu söyledi. Bunun üzerine polis ekipleri harekete geçti.

YAKALANDILAR

Yapılan araştırmada T.M.’yi darp edenlerin Abdülcelil A. ve Nurcan A. olduğu tespit edildi. İki şüpheli de gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından haklarında, “Kasten Yaralama-Tehdit-Hakaret” işlemleri yapılan şüpheliler sevk edildikleri adli makamlarca tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Kadın öğretmenin darp edilmesine ilişkin whatsapp ihbar hattına ulaşan görüntüler dün SÖZCÜ’de yayınlanmıştı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.