DOLAR 32,5304 -0.04%
EURO 35,0067 0.45%
ALTIN 2.435,060,50
BITCOIN %
İstanbul
20°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sizin Mutlu Edecek Bir Seçim, İnci Davetiye!

ABONE OL
Temmuz 24, 2021 10:44
0

BEĞENDİM

ABONE OL

1978 yılında kurulumu gerçekleştiren ve bu kapsamda küçük bir işletme olarak başlamasının yanında sadece kartpostal üretimi yapan firma, zamanla üretimde çeşitliliğe başvurması ile beraber daha da büyümüş ve 1984 yılı içerisinde de marka ismini almıştır. Davetiye ile ilgili profesyonelliği ile sektöründe zirvede yer almasının yanında dönem içinde var olan tüm yenilikleri ve yoğun talepleri de takip ederek her türlü ihtiyaca göre sizleri de memnun etmektedir.

Tercihlerinize uygun olarak da davetiye üretiminde en uygun seçeneklere sahip olan firma, tam da sizin istediğiniz kalitede ürünler üretmesi ile tanınmaktadır. Ayrıca üretim sırasındaki yüksek kalitesine ek olarak satış kısmında da fiyatlandırmalara büyük önem vermektedir.

Doğru Adım,  İnci Davetiye!

Sunduğu içeriklerin genişliğinin ve aradığınız her türlü tarzı bulabilme imkanınızın yanında da firma, sizlere büyük bir avantaj sağlayarak, istediğiniz tasarımı da oluşturabilmektedir.  Yani size özel düğün davetiyesi ve diğer davetiyeler konusunda da etkin şekildedir. Firmanın fırsatları bunların her birine bir hayli uygundur.

Görünüş bakımından bir hayli uygunluk barındıran firma, aynı zamanda da satın almaya karar verdiğiniz dönemde de müşteri memnuniyeti oluşturacak şartlar barındırmaktadır. Elbette bunlara da ödeme kısmındaki güvenli ödeme şartları ve taksitli ödeme imkanı da uygunluk sağlamaktadır. Ayrıca firma yurt içerisindeki kargo işlemlerinde sizden kargo talebinde de bulunmamaktadır.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.