DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20829160,81%
İstanbul
12°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Siyasi partiler video konferans aracılığıyla bayramlaştı
  • Haber Ondan
  • Siyasi partiler video konferans aracılığıyla bayramlaştı

Siyasi partiler video konferans aracılığıyla bayramlaştı

ABONE OL
Ağustos 1, 2020 21:06
Siyasi partiler video konferans aracılığıyla bayramlaştı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP, İYİ Parti ve MHP temsilcileri ile video konferans yöntemiyle bayramlaştı. CHP Bayramlaşma Heyetinde CHP PM Üyesi ve Bursa Milletvekili Lale Karabıyık, PM Üyeleri Deniz Demir, Pınar Uzun ve Ahmet Hakan Uyanık yer alırken, İYİ Parti grubunda, İYİ Parti Siyaset Akademisi Başkanı Aydın Adnan Sezgin, Isparta Milletvekili Aylin Cesur ve Genç Teşkilatlanmasından Sorumlu Başkan Yardımcısı Orhun Bilenler yer aldı.

Konferansa MHP grubundan, MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mevlüt Karakaya, Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Çetinkaya ve MYK üyesi Merve Menekşe katıldı.

CHP ‘TOPLUMSAL CİNSİYET EŞİTLİĞİNE’ DİKKAT ÇEKTİ

CHP Parti Meclisi Üyesi Pınar Uzun bayramlaşma görüntüleri sosyal medya hesabında, “Toplumsal cinsiyet eşitliğinin sağlandığı, cinayetlerin ve şiddetin önlendiği, kadınların güçlendiği, gençlerin kısıtlanmadığı, işsizliğin kader olmadığı bir Türkiye ısrarıyla partimizi temsilen 13 siyasi partiyle bayram münasebetiyle video konferans yoluyla görüşmemiz sürüyor” notuyla paylaştı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.