DOLAR 32,3309 0.24%
EURO 35,0955 -0.12%
ALTIN 2.296,760,86
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Şehit polis son yolculuğuna uğurlandı
  • Haber Ondan
  • Şehit polis son yolculuğuna uğurlandı

Şehit polis son yolculuğuna uğurlandı

ABONE OL
Ağustos 10, 2020 21:29
Şehit polis son yolculuğuna uğurlandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Şehit polis memuru Adnan Kısar’ın Döşemealtı ilçesinde oturan ailesine acı haber ulaşmış, şehidin evi ve bulunduğu sokak, Türk bayraklarıyla donatılmıştı. Evli ve 2 çocuk babası olan şehit polis memuru Adnan Kısar için Kaş’ta cenaze töreni düzenlendi.

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Düzenlenen törene Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, binlerce vatandaş katılım sağladı. Şehit yakınları şehit Kısar’ın cenazesine sarıldı.

Şehidin büyük üzüntü yaşayan annesi, “Emekli olacağını, artık gitmeyeceğini söylemiştin. Beni 4-5 gündür aramamıştın, gün aşırı arardın. Hani gelecektin? Emekli olup bir daha gitmeyecektin” diye gözyaşı döktü. Binlerce vatandaşın dualarıyla Adnan Kısar son yolculuğuna uğurlandı.

Yüksekova ilçesinde, İran sınırındaki üs bölgesinden görev dönüşündeki polis zırhlı aracının devrilmesi sonucu iki özel harekat polisi şehit olmuştu.

İLGİLİ HABERSon dakika... Hakkari'de zırhlı araç devrildi: İki şehitSon dakika… Hakkari’de zırhlı araç devrildi: İki şehit

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.