DOLAR 32,5548 0.12%
EURO 35,0258 -0.06%
ALTIN 2.439,220,15
BITCOIN 21040190,95%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sedat Peker’le görüntüleri olan Boban T. göç idaresine gönderildi
  • Haber Ondan
  • Sedat Peker’le görüntüleri olan Boban T. göç idaresine gönderildi

Sedat Peker’le görüntüleri olan Boban T. göç idaresine gönderildi

ABONE OL
Haziran 2, 2021 18:09
Sedat Peker’le görüntüleri olan Boban T. göç idaresine gönderildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul’dan Mısır’a gitmek için Sabiha Gökçen Havalimanı’na giden Boban T., kontrol noktasından geçerken pasaportunda “Tahdit” olduğu belirtilerek polis tarafından gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

PEKER’LE FOTOĞRAFLARI VAR

Yakalanan şüphelinin ülkesinde, Sedat Peker’le toplantılara katıldığı öne sürüldü. Peker ve Boban T.’nin birlikte Makedonya ve Üsküp’te çektirdikleri fotoğrafları bulunduğu belirtildi.

ÜLKESİNE GÖNDERİLECEK

Öte yandan Türkiye’ye çok sayıda giriş ve çıkış kaydı olan Boban T. hakkında Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca “Kamu düzenini bozma” suçundan soruşturma başlatıldığı belirtildi. Boban T.’nin Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince deport edilmek üzere Kocaeli İl Göç İdaresi’ne gönderildiği öğrenildi.

İlginizi ÇekebilirAtilla Peker adli kontrol şartıyla serbest bırakıldıAtilla Peker adli kontrol şartıyla serbest bırakıldıİlginizi ÇekebilirYılmaz Özdil, Sedat Peker'in iddialarını değerlendirdiYılmaz Özdil, Sedat Peker’in iddialarını değerlendirdi

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.