DOLAR 32,5221 0.28%
EURO 34,6125 0.28%
ALTIN 2.496,090,54
BITCOIN %
İstanbul
23°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sedat Peker’in kardeşinin gözaltına alınma nedeni belli oldu
  • Haber Ondan
  • Sedat Peker’in kardeşinin gözaltına alınma nedeni belli oldu

Sedat Peker’in kardeşinin gözaltına alınma nedeni belli oldu

ABONE OL
Mayıs 24, 2021 17:26
Sedat Peker’in kardeşinin gözaltına alınma nedeni belli oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi, Sedat Peker organize suç örgütüne üye olmaktan hakkında önceki tarihlerde adli işlem gerçekleştirilen ve örgüt liderinin kardeşi olan Atilla Peker’in Muğla’nın Fethiye ilçesinde olduğu bilgisine ulaştı.

Bunun üzerine, polis ekipleri tarafından Fethiye Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan adli arama izni talep edildi. Talep üzerine verilen karar doğrultusunda Atilla Peker’in içerisinde olduğu araç, pazar günü yol kontrolünde durduruldu. Otomobilde yapılan aramada 1 ruhsatsız tabanca ile 2 şarjör mermi ele geçirildi.

Gözaltına Atilla Peker ve yanındaki Yunus Olcay’a sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal etmesi nedeniyle 3 bin 150’şer lira olmak üzere olmak üzere toplam 6 bin 300 lira ceza uygulandığı öğrenildi. Peker ve Olcay, polisteki işlemlerinin ardından adliyeye çıkarılacak. DHA

İlginizi ÇekebilirSedat Peker'in kardeşi Atilla Peker Muğla'da gözaltına alındıSedat Peker’in kardeşi Atilla Peker Muğla’da gözaltına alındı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.