DOLAR 32,3334 0.25%
EURO 35,0760 -0.17%
ALTIN 2.285,010,34
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sahte içki 2 can daha aldı

Sahte içki 2 can daha aldı

ABONE OL
Ocak 5, 2021 02:17
Sahte içki 2 can daha aldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yanıklar Mahallesi’ndeki bir villada alkol alan R.M. (52) ve E.K. (56), alkol zehirlenmesi şüphesiyle Fethiye Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Burada ilk müdahalesi yapılan 2 kişi, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Müdahaleye rağmen hayatını kaybeden 2 kişinin cenazeleri, kesin ölüm nedenlerinin belirlenmesi için Muğla Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

İKİ KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Olayın ardından Fethiye Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekipleri, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Yapılan çalışmalar neticesinde sahte alkol ürettikleri iddia edilen 2 şüpheli gözaltına alındı.

Şüphelilerin evinde yapılan aramada, alkol yapımında kullanılan çeşitli malzemeler, etil alkol ile bir miktar el yapımı içki ele geçirildi. Şüpheliler, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. 2 şüpheli çıkardıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. İHA

İlginizi ÇekebilirSahte içki yine can aldıSahte içki yine can aldı İlginizi ÇekebilirSahte içki bir can daha aldıSahte içki bir can daha aldı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.