DOLAR 32,3881 0.12%
EURO 35,2000 -0.05%
ALTIN 2.322,770,17
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sağlık çalışanlarının ücretsiz ulaşım hakkı süresi uzatıldı!
  • Haber Ondan
  • Sağlık çalışanlarının ücretsiz ulaşım hakkı süresi uzatıldı!

Sağlık çalışanlarının ücretsiz ulaşım hakkı süresi uzatıldı!

ABONE OL
Temmuz 17, 2020 20:25
Sağlık çalışanlarının ücretsiz ulaşım hakkı süresi uzatıldı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararı uyarınca sağlık personelinin çağrılara süratle ulaşmalarını kolaylaştırmak amacıyla pandemi sürecinde şehir içi toplum ulaşım araçlarını 31 Mayıs 2020 tarihine kadar ücretsiz kullanmaları kararlaştırılmıştı.

11 Mayıs 2020 tarihli İBB Meclis kararıyla da sağlık çalışanlarının İstanbul genelinde İstanbulkart entegrasyonuna dahil olan toplu taşıma araçlarını ücretsiz kullanmaları sağlanmıştı.

SÜRE UZATILDI

İBB Toplu Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından salgın riskinin yoğun olarak devam ettiği İstanbul’da sağlık çalışanlarının İstanbulkart entegrasyonuna dahil olan toplu ulaşım araçlarını ve İSPARK otoparklarını ücretsiz olarak kullanma süresinin 31 Ağustos 2020 tarihine kadar uzatılması konusunda karar alınması istendi.

Talep, İBB Meclisi’nin 17 Temmuz tarihli oturumunda gündeme geldi. Komisyonlar tarafından uygun bulunan teklif oybirliği ile kabul edildi.

İLGİLİ HABERİBB: Su zammı faturaların yüzde 66'sına yansımayacak!İBB: Su zammı faturaların yüzde 66’sına yansımayacak! İLGİLİ HABERİBB Meclisi, Ekrem İmamoğlu'na direndi!İBB Meclisi, Ekrem İmamoğlu’na direndi!

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.