DOLAR 32,5975 0.37%
EURO 34,7902 0.15%
ALTIN 2.496,470,50
BITCOIN %
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Yazıcı: Vatandaşın ucuz ekmek büfesine dokunmayın!
  • Haber Ondan
  • Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Yazıcı: Vatandaşın ucuz ekmek büfesine dokunmayın!

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Yazıcı: Vatandaşın ucuz ekmek büfesine dokunmayın!

ABONE OL
Nisan 27, 2021 04:29
Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Yazıcı: Vatandaşın ucuz ekmek büfesine dokunmayın!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Üsküdar ve Ümraniye’de AKP’li ilçe belediyelerinin İBB’nin Halk Ekmek büfelerini engellemesine bir tepki de Saadet Partisi’nden geldi. Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı, sosyal medya hesabından yazılı olarak yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

* Halk Ekmek Büfeleri bahane edilerek İBB ve ilçe belediye zabıtaları karşı karşıya geliyor, ucuz ekmek satışı yapacak büfelerin yaygınlaşması engellenmeye çalışılıyor.

* Mevzuatları, kağıt üzerine yazılanları bahaneler olarak göstermenin bir faydası yok! Neticede vatandaş bu ekmeği kolaylıkla satın alabiliyor mu alamıyor mu?

* Ekmek kavgasında zar zor ayakta kalmaya çalışan vatandaşın ucuz ekmek büfesine dokunmayın!

* Ne kadar çok ekmek büfesi o kadar çok ekmeğe ulaşım kolaylığı. Hepimiz biliyoruz ki boş nutuklar, siyasi kavgalar karın doyurmuyor. Ekmeğin satılacağı büfelere karşı açılan savaşın kazananı olmaz ama kaybedeni çok olur!

“EKMEĞE ULAŞMAYI ENGELLEYEN HER TÜRLÜ YAKLAŞIMA KARŞIYIZ”

* Saatlerce kuyruklarda bekleyip ekmek almak isteyen vatandaşımızın feryadı yüreğimizi dağlıyor! Mübarek Ramazan ayında, sebebi ne olursa olsun, halkın ucuz ve sağlıklı üretilen ekmeğe ulaşmasını engelleyen her türlü yaklaşımın karşısında olacağımızın bilinmesini isteriz. Bizim derdimiz tarafların birbiriyle kavgası değil, vatandaşın karnının doymasıdır.

* Halka hizmet öncelenmelidir. Ekmek yerine birbirini yesinler yaklaşımından vazgeçilmelidir. Derhal ‘Ne pahasına olursa olsun büfeleri kaldıracağız’ zihniyetinden “tencereleri kaynatacağız, milleti ucuz ekmeğe mahkum etmeyeceğiz” zihniyetine geçilmelidir.

İlginizi ÇekebilirAKP'li belediyeden Halk Ekmek büfesine kamyonetli engelAKP’li belediyeden Halk Ekmek büfesine kamyonetli engel

 

İlginizi ÇekebilirÜsküdar'da Halk Ekmek büfesi krizi: Zabıta 15 Temmuz gazisine verilen yeni büfeye müdahale ettiÜsküdar’da Halk Ekmek büfesi krizi: Zabıta 15 Temmuz gazisine verilen yeni büfeye müdahale etti

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.