DOLAR 32,3303 0.24%
EURO 35,0937 -0.11%
ALTIN 2.297,580,90
BITCOIN %
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Rize’den acı haber: Aynı aileden 6’ncı kişi de coronadan öldü
  • Haber Ondan
  • Rize’den acı haber: Aynı aileden 6’ncı kişi de coronadan öldü

Rize’den acı haber: Aynı aileden 6’ncı kişi de coronadan öldü

ABONE OL
Aralık 18, 2020 12:59
Rize’den acı haber: Aynı aileden 6’ncı kişi de coronadan öldü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul’da yaşayan Muhammet Genç ve oğlu Burak Genç, rahatsızlanınca götürüldükleri hastanede corona virüsü testi yapıldı.

Test sonuçları pozitif çıkan Muhammet Genç hastanede, oğlu Burak Genç ise evde tedaviye alındı. Evde izole olan Burak Genç, geçirdiği kalp krizi sonucu 6 Kasım’da hayatını kaybetti. Burak Genç’in cenazesi, memleketi Rize’nin Güneysu ilçesine bağlı Gürgen köyünde toprağa verildi.

BABASI DA KURTARILAMADI

Oğlu Burak Genç’in ölüm haberinin ardından hastanede durumu ağırlaşan Muhammet Genç ise 12 Kasım’da yaşamını yitirdi. 3 çocuk babası Muhammet Genç, salgın tedbirleri altına kılınan cenaze namazının ardından, daha önce oğlunun defnedildiği kabristanlıkta, gözyaşları arasında defnedildi.

AYNI AİLEDEN 3 KİŞİ DAHA ÖLDÜ

Aynı aileden Bünyamin Genç 1 Aralık’ta, İbrahim Genç (53) 4 Aralık’ta, Ali Genç (58) ise 11 Aralık’ta coronaya yenik düşerek, hayatını kaybetti. Rize Devlet Hastanesi’nde tedavi gören ve Ali Genç’in kardeşi Fatma Duman da dün hayatını kaybetti. Aynı aileden 6 kişinin de corona virüsü tedavisi gördüğü öğrenildi.

CENAZE VE TAZİYEDE VİRÜS BULAŞMIŞ

Rize’de, yaklaşık 1,5 ay içinde virüsten yaşamını yitiren aynı aileden 6 kişi ile tedavisi süren 6 akrabalarının, taziyede virüs kaptıkları ortaya çıktı. Covid-19 tedavisi gördüğü evinde kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Burak Genç’in cenaze ve taziyesinde bir araya gelen aile bireylerine virüsün yayıldığı öğrenildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.