DOLAR 32,6042 0.39%
EURO 34,8070 0.19%
ALTIN 2.497,590,55
BITCOIN %
İstanbul
12°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Polis denize atlayıp gözaltına aldı

Polis denize atlayıp gözaltına aldı

ABONE OL
Şubat 25, 2021 01:57
Polis denize atlayıp gözaltına aldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Olay, saat 18.30 sıralarında Engelliler Parkı Kent Ormanı sahil kısmında yaşandı. İddiaya göre, sahilde oturan vatandaşlar, Sefa Ş. tarafından rahatsız edilince durumu polise bildirdi.

İhbar üzerine bölgeye gelen ekipler, şüphelinin kimliğini kontrol etti. Yapılan kontrolde, aranması olduğu tespit edilen şüpheli, gözaltına alınmamak için kendini denize attı.

POLİS DENİZE GİRDİ

Şüphelinin denizden çıkmaması üzerine ekipler, durumu deniz polisine bildirdi. Bölgeye ulaşan deniz polisi ekipleri, Sefa Ş.’yi denizden çıkarmak için ikna etmeye çalıştı. Denizden çıkmaması üzerine hem deniz polisi hem de Balçova Emniyet Amirliği ekiplerinden bir polis, denize girdi.

Sefa Ş. etkisiz hale getirilip karaya çıkarıldı. Yaklaşık 2 saat süren çalışmanın ardından ekip otosuna bindirilen Sefa Ş., polis merkezine götürüldü. DHA

İlginizi ÇekebilirMilyonlarla kaçtığı iddia edilen müdür yardımcısı gözaltındaMilyonlarla kaçtığı iddia edilen müdür yardımcısı gözaltındaİlginizi Çekebilirİzmir merkezli 47 ilde eş zamanlı operasyon: Çok sayıda gözaltıİzmir merkezli 47 ilde eş zamanlı operasyon: Çok sayıda gözaltı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.