DOLAR 32,5981 0.3%
EURO 34,7591 -0.07%
ALTIN 2.492,360,33
BITCOIN %
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Pınar Gültekin’in katilinin kardeşi de tutuklandı
  • Haber Ondan
  • Pınar Gültekin’in katilinin kardeşi de tutuklandı

Pınar Gültekin’in katilinin kardeşi de tutuklandı

ABONE OL
Ekim 2, 2020 12:30
Pınar Gültekin’in katilinin kardeşi de tutuklandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü öğrencisi Pınar Gültekin, 16 Temmuz günü kayboldu. Ailesinin başvurusu üzerine jandarma ve polis ekipleri, arama çalışması başlattı.

BOĞDU, YAKTI, BETON DÖKTÜ

Yapılan çalışmalar sırasında gözaltına alınan genç kızın eski sevgilisi Cemal Metin Avcı, Pınar’ı çıkan kavgada elleriyle boğup öldürdüğünü, cesedini bağ evindeki çöp variline koyup yaktığını, üzerine de beton döktüğünü itiraf etti. Avcı’nın gösterdiği yerde bulunan varilde, Pınar’ın kısmen yanmış cesedine ulaşıldı. Pınar, memleketi Bitlis’in Hizan ilçesinde toprağa verilirken Cemal Metin Avcı, ‘canavarca hisle ve eziyet çektirerek adam öldürmek’ suçundan tutuklandı.

Cemal Metin Avcı ifadesinde, Pınar’ı çıkan kavgada elleriyle boğup öldürdüğünü, bağ evinde cesedini çöp varilinde yakıp, üzerine beton döktüğünü itiraf etti. (FOTO: DHA)

TELEFON SİNYALLERİ İNCELENDİ

İl Jandarma ve Akyaka Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri, yaklaşık 3 aylık titiz bir çalışmanın ardından yeni bir bulguya ulaştı. HTS kayıtlarına göre, tutuklu katil zanlısı Avcı’nın kardeşi Mertcan Avcı’nın telefon sinyalleri ağabeyiyle aynı zaman diliminde olay yeri ve yakınlarında tespit edildi. Yaşanan bu gelişme üzerine dün sabah Mertcan Avcı da Akyaka’da ailesiyle kaldığı evde gözaltına alındı. Mertcan Avcı’nın jandarmadaki ifadesinde, “Ben ağabeyime yardım etmedim. Delil karartmak gibi bir niyetim asla olamaz” dediği öğrenildi.

DELİL KARARTMAKLA SUÇLANIYOR

Bağ evinde bulunan depodan içki almak için eve gittiğini ileri süren Mertcan Avcı’nın, “İş yeri için biraları almaya gidiyordum. Herhangi bir şey görmedim. Zaten içkileri alıp geri çarşıya indim” dediği belirtildi. Mertcan Avcı, dün akşam ‘delil karartmak’ suçlamasıyla sevk edildiği adliyede çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı. (DHA)

İlginizi ÇekebilirPınar Gültekin'in ailesinin avukatı: “Başka faillerin olduğu kanaatindeyiz”Pınar Gültekin’in ailesinin avukatı: “Başka faillerin olduğu kanaatindeyiz”

 

İlginizi ÇekebilirPınar Gültekin'in katili boşanma davası açan eşine 5 milyon TL tazminat ödeyecekPınar Gültekin’in katili boşanma davası açan eşine 5 milyon TL tazminat ödeyecek İlginizi ÇekebilirCaninin barı kapatıldıCaninin barı kapatıldı

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.