DOLAR 32,3710 0.16%
EURO 34,9696 -0.29%
ALTIN 2.324,380,23
BITCOIN %
İstanbul
14°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Pınar Gültekin davasındaki tahliyeye çifte itiraz
  • Haber Ondan
  • Pınar Gültekin davasındaki tahliyeye çifte itiraz

Pınar Gültekin davasındaki tahliyeye çifte itiraz

ABONE OL
Şubat 17, 2021 01:22
Pınar Gültekin davasındaki tahliyeye çifte itiraz
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Muğla’da vahşice öldürülen Pınar Gültekin davasında geçtiğimiz gün yapılan celsede ‘canavarca hisle ve eziyet çektirerek kasten öldürmek’ suçundan tutuklu yargılanan Cemal Metin Avcı’nın tutukluluk halinin devamına karar verilirken ‘suç delillerini yok etme, gizleme veya değiştirme’ suçundan tutuklu durumda bulunan kardeşi Mertcan Avcı ise adli kontrol şartıyla tahliye edildi.

Kararın ardından Muğla Başsavcılığı, Mertcan Avcı’nın tahliye kararının incelenerek kaldırılması talebinde bulundu. Talep yazısında tahliye kararının usul ve yasaya aykırı olduğunu, adli kontrolün yeterli olmadığı belirtildi.

HTS kayıtları, tanıkların beyanları ve sanığın verdiği beyanların çelişkili olduğuna dikkat çekilirken, tahliye kararının kaldırılması talep edildi.

Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yanı sıra Gültekin ailesinin avukatı Rezan Epözdemir de Avcı’nın tahliye kararına itiraz ettiklerini belirtti. DHA

İlginizi ÇekebilirPınar Gültekin davasında Mertcan Avcı'ya tahliyePınar Gültekin davasında Mertcan Avcı’ya tahliye

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.