DOLAR 32,4858 -0.18%
EURO 34,9563 0.32%
ALTIN 2.435,050,51
BITCOIN %
İstanbul
19°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Özel halk otobüsü büfeye daldı: Bir kişi öldü
  • Haber Ondan
  • Özel halk otobüsü büfeye daldı: Bir kişi öldü

Özel halk otobüsü büfeye daldı: Bir kişi öldü

ABONE OL
Şubat 12, 2021 13:01
Özel halk otobüsü büfeye daldı: Bir kişi öldü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kaza, öğle saatlerinde Kocaoğlan Mahallesi’nde meydana geldi. Sürücüsü öğrenilemeyen taksi, belediye otobüsüne çarptı.

Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan özel halk otobüsü, cadde üzendeki büfeye girdi, sipariş bekleyen müşterilere çarptı. Kazada, otobüste bulunan 7 kişi ile iş yeri önünde bekleyen 3 müşteri yaralandı.

İhbar üzerine kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Otobüsteki yolcular ile iş yerindeki cam parçalarının arasında kalan 3 yaralı, vatandaşların yardımıyla çıkarılarak ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırıldı.

Tedaviye alınan yaralılardan, büfenin müşterisi Suriye uyruklu Eymen Dabul, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

KAZA GÜVENLİK KAMERALARINA YANSIDI

Bu arada kaza anı, bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, taksi ile çarpıştıktan sonra özel halk otobüsünün kontrolden çıkıp iş yerine girdiği görüldü. (DHA)

İlginizi ÇekebilirAntalya'daki katliam gibi kazadan geriye bu fotoğraflar kaldıAntalya’daki katliam gibi kazadan geriye bu fotoğraflar kaldı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.