DOLAR 32,5477 0.12%
EURO 35,0285 -0.05%
ALTIN 2.439,180,14
BITCOIN 21011280,68%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Osmaniye’de orman yangını! Alevler evlere sıçradı
  • Haber Ondan
  • Osmaniye’de orman yangını! Alevler evlere sıçradı

Osmaniye’de orman yangını! Alevler evlere sıçradı

ABONE OL
Ekim 11, 2020 01:03
Osmaniye’de orman yangını! Alevler evlere sıçradı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edinilen bilgiye göre Kadirli ilçesine 10 kilometre uzaklıkta bulunan Yukarı Çiyanlı köyünde ormanlık alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Görenlerin ihbarı üzerine bölgeye başta Kadirli Orman İşletme Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ve çevre il ve ilçelerden gelen ekipler yangına ilk müdahaleyi yaptı.

20 arazöz, 3 iş makinesi ve 150 civarında orman yangın söndürme işçisi karadan, Adana Orman İşletme Bölge Müdürlüğü’ne bağlı 1 yangın söndürme helikopteri ise yangına havadan müdahale etti.

FOTO: İHA

EVLER BOŞALTILDI

Yangın Yukarı Çiyanlı köyünde bulunan 2 ev ve ahıra da sıçradı. Yangının ilerleyiş istikametinde bulunan evler ise tedbir amaçlı Jandarma ekipleri tarafından boşaltıldı.

“YANGIN DEVAM EDİYOR”

Yangın yerinde incelemelerde bulunan Kadirli Kaymakamı Ahmet Arık yaptığı açıklamada “Yukarı Çiyanlı köyümüzde çıkan yangın devam ediyor. Helikopter ve arazözlerle yangına müdahale ediyoruz. Bütün ekiplerimiz köylülerimiz hep beraber yangını söndürmek için çabalıyoruz. İnşallah kısa bir sürede yangını kontrol altına alacağız” şeklinde konuştu. İHA

İlginizi ÇekebilirHatay'da alevler tekrar evlere sıçradıHatay’da alevler tekrar evlere sıçradı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.