DOLAR 32,5438 -0.02%
EURO 34,9045 0.05%
ALTIN 2.429,840,01
BITCOIN 2170204-0,43%
İstanbul
20°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Niğde’de yaşlı adam 18’lik gençlerin çıkamayacağı ağaca tırmandı
  • Haber Ondan
  • Gündem
  • Niğde’de yaşlı adam 18’lik gençlerin çıkamayacağı ağaca tırmandı

Niğde’de yaşlı adam 18’lik gençlerin çıkamayacağı ağaca tırmandı

ABONE OL
Temmuz 8, 2020 17:48
Niğde’de yaşlı adam 18’lik gençlerin çıkamayacağı ağaca tırmandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

NİĞDE’de, parkta yanında getirdiği yastıkla ağaca çıkan Hikmet Onat (67), şaşkın bakışlarla kendisini izleyen vatandaşlara şiir okudu. Bölgeye gelen polisleri görünce ağaçtan inen Onat, parkta oturacak bank bulamadığı için ağaca çıktığını belirtti.

Abone ol

Dinlenmek için kent merkezindeki Şadırvan Parkı’na gelen Hikmet Onat, koronavirüs salgını nedeniyle sosyal mesafenin korunması için bankların kaldırıldığı için, oturacak yer bulamadı. Bunun üzerine Hikmet Onat, yanında getirdiği yastığıyla ağaca tırmandı.

Onat’ı gören vatandaşlar, polise haber verdi. Bu sırada Hikmet Onat, ağacın altında, şaşkın bakışlarla kendisini izleyen vatandaşlara şiir okudu. Gelen polislerin isteği üzerine Hikmet Onat, ağaçtan indi. 

“Yastığımı da getirdim ama..”

Sıcaktan bunaldığı için ağaca tırmandığını kaydeden Onat, “Kayseri’den geldim. Oturacak yer bulamadığım için ağaca çıktım. Yastığımı da getirdim ama dallar küçük olduğu için uyuyamadım’’ dedi.

Polis ekipleri, yaşlı adama uyarıda bulunduktan sonra parktan ayrıldı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.