DOLAR 32,6039 0.12%
EURO 35,0377 0.43%
ALTIN 2.418,78-0,16
BITCOIN %
İstanbul
18°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Müşteriden taksiciye meydan dayağı

Müşteriden taksiciye meydan dayağı

ABONE OL
Nisan 24, 2021 04:06
Müşteriden taksiciye meydan dayağı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Olay, saat 19.30 sıralarında Esenyurt Yeşilkent Mahallesi’nde yaşandı. İddiaya göre, taksiciyle müşteriler arasında henüz bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma kavgaya dönüşürken, araçtan indirilen taksici tekme tokat darp edildi.

Kavgayı gören müşterinin bir yakını ise silahla olay yerine gelerek çevrede bulunan vatandaşları yaklaşmamaları yönünde tehditler savurdu. Bıçak ve silah çekerek taksiciyi darp eden şahıslardan biri elindeki silahla havaya ateş açtı. Bu sırada bir yakını olay yerine gelerek silahla havaya ateş açan şahsı sakinleştirmeye çalıştı.

ÖZEL HAREKAT EKİPLERİ SEVK EDİLDİ

İhbar üzerine çok sayıda polis ve özel hareket ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri vatandaşları uzaklaştırarak çevrede güvenlik önlemi alırken, özel hareket ekipleri ise hazır bulundu. Yapılan çalışmaların ardından yaralı taksici tedavi edilmek üzere hastaneye kaldırıldı. Olay yerinde inceleme yapan ekipler, saldırganları gözaltına alarak polis merkezine götürdü.

MÜŞTERİLERİN TAKSİCİYE MEYDAN DAYAĞI KAMERADA

Müşterilerle taksici arasında çıkan kavga anı ise cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde, şahısların taksiciyi yere yatırarak darp ettiği, sonradan da bir kişinin elinde silahla gelerek çevreye tehdit savurduğu ve havaya ateş açtığı görülüyor.

İlginizi Çekebilirİnternette tanıştığı kızla buluşmaya gitti, dayak yediİnternette tanıştığı kızla buluşmaya gitti, dayak yediİlginizi ÇekebilirEşini takip eden adama sokak ortasında tekme tokat dayakEşini takip eden adama sokak ortasında tekme tokat dayak

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.