DOLAR 32,5219 -0.08%
EURO 34,8005 -0.2%
ALTIN 2.423,52-0,26
BITCOIN %
İstanbul
20°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Muharrem İnce: O tuğlayı çekip duvarınızı başınıza yıkacağız!
  • Haber Ondan
  • Muharrem İnce: O tuğlayı çekip duvarınızı başınıza yıkacağız!

Muharrem İnce: O tuğlayı çekip duvarınızı başınıza yıkacağız!

ABONE OL
Mayıs 24, 2021 05:25
Muharrem İnce: O tuğlayı çekip duvarınızı başınıza yıkacağız!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Organize suç örgütü liderliğinden geçmişte hüküm giymiş isimlerden Sedat Peker’in gündemi sarsan iddialarının ardından bir açıklama da Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’den geldi.

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada yargıyı harekete geçmeye çağıran İnce, “Yargı, Türkiye Cumhuriyeti adına harekete geçmelidir. Bin yıllık devlet geleneğimiz, ülkemizin geleceği için tüm kurumlarını cesaretle işletmelidir. Memleket Partisi, geleceğimiz adına bu sürecin takipçisidir. O tuğlayı çekip duvarınızı başınıza yıkacağız!” ifadelerine yer verdi.

İlginizi ÇekebilirSedat Peker'in 'Uğur Mumcu suikastı' iddialarına eşinden yanıtSedat Peker’in ‘Uğur Mumcu suikastı’ iddialarına eşinden yanıtİlginizi ÇekebilirSedat Peker'in kardeşi Atilla Peker Muğla'da gözaltına alındıSedat Peker’in kardeşi Atilla Peker Muğla’da gözaltına alındıİlginizi ÇekebilirBinali Yıldırım, Sedat Peker'in iddialarına yanıt verdiBinali Yıldırım, Sedat Peker’in iddialarına yanıt verdi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.