DOLAR 32,3530 0.25%
EURO 34,9691 -0.46%
ALTIN 2.308,431,37
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Müdür “kurallara uyuyoruz” demişti… Görüntüler ortaya çıktı!
  • Haber Ondan
  • Müdür “kurallara uyuyoruz” demişti… Görüntüler ortaya çıktı!

Müdür “kurallara uyuyoruz” demişti… Görüntüler ortaya çıktı!

ABONE OL
Temmuz 20, 2020 08:32
Müdür “kurallara uyuyoruz” demişti… Görüntüler ortaya çıktı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dolmuş ve minibüslerde sıkı bir şekilde maske ve sosyal mesafe uygulaması kontrolü yapan AKP’li Samsun Büyükşehir Belediyesi, aynı uygulamayı tramvay ve belediye halk otobüslerinde yapmadığı için eleştirilmişti.

SAMULAŞ A.Ş’nin Genel Müdürü Enver Sedat Tamgacı da “Gün içerisinde otobüs ve tramvayla ilgili amirler ve güvenlik personeli maske kullanımı, sosyal mesafe ve oturma düzenlerini kontrol ediyor, gerekli durumlarda uyarılarla virüs yayılımını engellemek için çalışıyoruz. Koltuklar üzerinde de sosyal mesafe uyarılarımız bulunuyor. Tramvaylarımızda yine gezici güvenlik personelimiz ve en yoğun bazı istasyonlarda daha sık yapılan kontroller ile sosyal mesafenin korunması sağlanmakta” dedi.

BELEDİYE FOTOĞRAFLARI PAYLAŞTI

Büyükşehir belediyesi de sosyal medya hesabından tramvay ve otobüslerde alınan önlemler sonucunda yapılan yolculuğun fotoğraflarını paylaşarak, “Toplu taşımada her türlü önlemi hassasiyetle alıyoruz. Sizler de sosyal mesafe, maske kullanımı ve hijyen kurallarına uyarak toplum sağlığını korumamızda bize yardımcı olabilirsiniz” diye yazdı.

Paylaşılan fotoğrafta tramvayda ayakta yolcu bulunmaması dikkat çekti.

“KİMİ KANDIRIYORSUNUZ”

Vatandaşlar ise belediyeye tepki göstererek, “Tabii ya yersen! Hafta içi sabah saatlerinde sanayiye giderken de çeksenize böyle fotoğraf kimi kandırıyorsunuz. Hafta içi sabahları böyle bir görüntü yok maalesef. Millet iç içe” diye yazdı.

(FOTO: SÖZCÜ)

SAMULAŞ Genel Müdürü Enver Sedat Tamgacı’nın açıklamalarından kısa bir süre sonra sosyal medyaya düşen fotoğraf, söylemlerin aksine görüntüler yaşandığını ortaya çıkardı.

Fotoğrafta, insanların tramvayda balık istifi şeklinde yolculuk yaptığı, sosyal mesafeyi hiçe saydıkları dikkatlerden kaçmadı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.