DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20797452,82%
İstanbul
12°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

MODA ATELIER REBUL MAĞAZALARINA TAŞINIYOR:    ATELIER REBUL MAĞAZA ÜNİFORMALARINDA  MELİS AĞAZAT DANIŞMANLIĞINDA BEAUTY OMELETTE VE MEHRY MU İMZASI
  • Haber Ondan
  • Gündem
  • MODA ATELIER REBUL MAĞAZALARINA TAŞINIYOR: ATELIER REBUL MAĞAZA ÜNİFORMALARINDA MELİS AĞAZAT DANIŞMANLIĞINDA BEAUTY OMELETTE VE MEHRY MU İMZASI

MODA ATELIER REBUL MAĞAZALARINA TAŞINIYOR: ATELIER REBUL MAĞAZA ÜNİFORMALARINDA MELİS AĞAZAT DANIŞMANLIĞINDA BEAUTY OMELETTE VE MEHRY MU İMZASI

Atelier Rebul mağazaları markaya özel hazırlanan tasarım üniformalarıyla müşterilerini karşılıyor. Ayrıcalıklı mağazacılık deneyimi ile adından söz ettiren marka, bu proje ile yeniden farkını ortaya koyuyor.

ABONE OL
Ağustos 31, 2022 11:24
MODA ATELIER REBUL MAĞAZALARINA TAŞINIYOR:    ATELIER REBUL MAĞAZA ÜNİFORMALARINDA  MELİS AĞAZAT DANIŞMANLIĞINDA BEAUTY OMELETTE VE MEHRY MU İMZASI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

2013 yılında Rebul Şirketler Grubu’nun exclusive perakende markası olarak doğan Atelier Rebul, ayrıcalıklı mağaza konsepti, servis yaklaşımı, geçmişle gelecek arasında bağ kuran benzersiz mağaza mimarisi ile hem yurt içinde hem yurt dışında marka severleri büyülemeye devam ediyor. Kusursuzluğu bir adım yukarıya taşıyan marka, şimdi mağazalarında müşterilerini özel tasarım üniformalarıyla karşılıyor.

 

Yaratıcı Kadınlar Bu Koleksiyonda Bir Araya Geldi!

 

Kreatif direktörlüğünü ve stil danışmanlığını Melis Ağazat’ın gerçekleştirdiği ve Atelier Rebul markası için tasarlanan koleksiyon, özel tasarım markaları bir araya getiriyor. Nur Bilen Yavuzer tarafından kurulan Beauty Omelette ve Güneş Mutlu Mavituncalılar tarafından kurulan Mehry Mu markaları iş birliği ile her ayrıntısı özenle tasarlanan koleksiyon, modern bir kozmetik atölyesini yaşatan Atelier Rebul’ün çizgisini yansıtarak ayrıcalıklı mağazacılık deneyimini sunmaya devam ediyor.

 

Rebul Şirketler Grubu Co-Ceo’su Nüket Filiba bu proje ile ilgili olarak; “Bu özel proje için başarılarıyla isimlerinden sık sık söz ettiren yaratıcı ve alanında uzman kişiler ile bir iş birliği gerçekleştirdik. Kalitesinden çizgisine, hikayesinden emeğine markamızı tamamlayan bir sonuç ortaya çıktı. Melis Ağazat, Nur Bilen Yavuzer ve Güneş Mutlu Mavituncalılar bakış açıları ile muhteşem bir işe imza attı. Mağazalarımızda müşterilerimizi yeni görünümlerimizle karşılamaktan mutluluk duyuyoruz.” dedi.

 

Koleksiyonun kıyafetlerine imza atan Beauty Omelette, konfor ve şıklığı bir arada sunan yaklaşımıyla klasiğin modernleştirilmiş halini bu koleksiyona yansıtıyor. İkonikleşmiş Atelier Rebul Pera Koleksiyonunun tasarımındaki bordo renginden ilham alan kıyafet detayları, bordo parçaları asil siyahla buluşturuyor. Aksesuarı unutmayan ve bu yönüyle de farkını ortaya koyan üniformaların çantaları ise Mehry Mu’ya ait. Geleneksel zanaatları modern notalar ile yorumlayan ve çanta tasarımlarına yansıtan marka, ikonik malzemesi Hazeran detayına sahip yeniden yorumlanan Fey modeli ile Atelier Rebul’ün üniforma koleksiyonuna benzersiz bir dokunuş yapıyor. Mehry Mu, Atelier Rebul kodlarıyla birleşerek kusursuz bir çantaya dönüşüyor.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.