DOLAR 32,3881 0.12%
EURO 35,2000 -0.05%
ALTIN 2.322,770,17
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Meteoroloji’den bugün için Marmara’ya gök gürültülü sağanak yağış uyarısı!
  • Haber Ondan
  • Meteoroloji’den bugün için Marmara’ya gök gürültülü sağanak yağış uyarısı!

Meteoroloji’den bugün için Marmara’ya gök gürültülü sağanak yağış uyarısı!

ABONE OL
Ağustos 1, 2020 09:04
Meteoroloji’den bugün için Marmara’ya gök gürültülü sağanak yağış uyarısı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

MGM tarafından yapılan son değerlendirmelere göre bugün Batı Karadeniz, Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusu ile Edirne, Kırklareli, Tekirdağ’ın iç kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı, mevsim normallerinin biraz üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın ise genellikle kuzeyli, Akdeniz kıyılarında batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Doğu Akdeniz’in doğusunda kısa süreli kuvvetli (40-60 km/saat) eseceği tahmin ediliyor.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Meteoroloji tarafından yapılan kuvvetli yağış uyarısında “Rize ve Artvin çevrelerinde yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden, sel, su baskını, heyelan, yıldırım, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır” denildi.

Açıklamada Marmara bölgesi için gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yapılırken bugün Trakya’nın parçalı ve çok bulutlu öğleden sonra Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ’ın iç kesimlerinin yerel olarak sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceğinin tahmin edildiği belirtildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.