DOLAR 32,5930 0.35%
EURO 34,8178 0.22%
ALTIN 2.504,690,83
BITCOIN %
İstanbul
11°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Meteoroloji’den bugün için Marmara ve Ege’ye toz taşınımı uyarısı
  • Haber Ondan
  • Meteoroloji’den bugün için Marmara ve Ege’ye toz taşınımı uyarısı

Meteoroloji’den bugün için Marmara ve Ege’ye toz taşınımı uyarısı

ABONE OL
Ekim 6, 2020 00:43
Meteoroloji’den bugün için Marmara ve Ege’ye toz taşınımı uyarısı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre ülkemizin doğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu Artvin, Ardahan, Kars, Iğdır, Ağrı, Van ve Hakkari çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik olmayacağı, kuzey, iç ve batı kesimlerinde mevsim normallerinin üzerinde, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın ise genellikle kuzeyli, Marmara ile Kıyı Ege’de güneyli yönlerden hafif ve ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

TOZ TAŞINIMI UYARISI

Ülkemizin batı kesimlerinde Kuzey Afrika kaynaklı toz taşınımı görülmesinin beklendiğini duyuran MGM, vatandaşlara dikkatli olmaları yönünde çağrı yaptı.

Meteoroloji’nin açıklamasında “Ülkemizin batı kesimlerinde Kuzey Afrika kaynaklı toz taşınımı beklendiğinden ulaşımda aksamalar, hava kalitesinde düşme gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir” denildi.

UYARILAR BUGÜN 18:00’E KADAR GEÇERLİ

Öte yandan Meteoroloji’nin uyarılarının başlangıç periyodunun dün saat 18:00, bitiş zamanının ise bugün saat 18:00 olduğu aktarıldı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.