DOLAR 32,5890 0.1%
EURO 34,9844 0.38%
ALTIN 2.423,390,02
BITCOIN %
İstanbul
18°

HAFİF YAĞMUR

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Mersin’de ağaç katliamı: Asırlık 9 ağaç kesildi!
  • Haber Ondan
  • Mersin’de ağaç katliamı: Asırlık 9 ağaç kesildi!

Mersin’de ağaç katliamı: Asırlık 9 ağaç kesildi!

ABONE OL
Ağustos 12, 2020 21:34
Mersin’de ağaç katliamı: Asırlık 9 ağaç kesildi!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mersin’de yapımı devam eden Millet Bahçesi Projesi kapsamında eski Tevfik Sırrı Gür Stadı yanındaki Müftü Deresi kenarında bulunan asırlık 9 okaliptüs ağacı kesildi. Ağaçların kesilmesine CHP Mersin Milletvekili Cengiz Gökçel, sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

9 ASIRLIK AĞAÇ KESİLDİ

Yapımı devam eden Millet Bahçesi ve yanından geçen Müftü Deresi, kenarında bulunan 9 asırlık ağaç Devlet Su İşleri Müdürlüğü’nün talimatı ile Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerince tarafından kesildi.

Ağaç katliamına kentte sosyal medya hesaplarından tepki yağarken en sert tepkiyi de bölgeye giderek çektirdiği görüntüyü paylaşan CHP Mersin Milletvekili Cengiz Gökçel’den geldi.

FOTO: SÖZCÜ

“KINIYORUM”

Asırlık ağaçların kesilmesini sosyal medya hesabı Twitter’dan duyuran Gökçel, “Millet bahçesine kimse karşı değil. Ancak, asırlık ağaçların gereksiz yere kesilmesini kabul etmek mümkün değil. Bunun Orman Bölge Müdürlüğü tarafından yapılmasını kabul etmiyoruz. Mersin olarak bütün güzellikleri hak ediyoruz ancak başta bu zihniyeti şiddetle kınıyorum. Bu ağaçların bulunduğu yer asla yapılacak hizmeti engelleyecek durumda değil. Burada Enferk (Müftü) Deresinin üzerindeki köprüyü görüyoruz. Bu ağaçları kesen Orman Bölge müdürlüğünü kınıyorum.” İfadelerine yer verdi.

FOTO: SÖZCÜ

İLGİLİ HABERAsırlık ağaçların kesimine karşı vatandaştan nöbet çağrısıAsırlık ağaçların kesimine karşı vatandaştan nöbet çağrısı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.