DOLAR 32,5726 0.03%
EURO 34,9439 0.11%
ALTIN 2.428,08-0,07
BITCOIN 2175555-0,62%
İstanbul
21°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Meclis Başkanı: Hayvan hakları yasası en kısa zamanda kanunlaşacak
  • Haber Ondan
  • Meclis Başkanı: Hayvan hakları yasası en kısa zamanda kanunlaşacak

Meclis Başkanı: Hayvan hakları yasası en kısa zamanda kanunlaşacak

ABONE OL
Ekim 6, 2020 00:44
Meclis Başkanı: Hayvan hakları yasası en kısa zamanda kanunlaşacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Hayvanseverlerin ısrarla dile getirdiği Hayvanların Haklarının Korunması ile ilgili düzenlemeye değinen Şentop, şu ifadeleri kullandı;

*TBMM’de Hayvanların Haklarının Korunması ile alakalı Meclis Araştırması Komisyonu ortak bir kararla kurulmuş ve kapsamlı bir rapor hazırlamıştı. Bu rapor 16 Ocak 2020’de Genel Kurul’da görüşülmüştü. Rapordaki tespitlerden de hareketle, kapsamlı bir kanun düzenlemesi yapılmalıdır.

*Halen TBMM’de farklı Komisyonlarda 27. Dönemde verilmiş 35 adet kanun teklifi bulunmaktadır. Bütün parti gruplarının katkı sağlayacağı kapsamlı bir düzenlemenin faydalı olacağına inanıyorum.

*Bu mülahazayla, partilerimizin grup yöneticileriyle bugün görüştüm; hepsinin olumlu yaklaşımından memnuniyet duydum. En kısa zamanda hayvan hakları konusunda kapsamlı, ortak bir düzenlemenin geleceğine ve kanunlaşacağına inanıyorum.

İlginizi ÇekebilirHayvanseverler soruyor: Hayvanların yaşamını güvence altına alacak kanun nerede?Hayvanseverler soruyor: Hayvanların yaşamını güvence altına alacak kanun nerede? İlginizi ÇekebilirHayvanları Koruma Günü'nde köpeği tüfekle vurduHayvanları Koruma Günü’nde köpeği tüfekle vurdu

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.