DOLAR 32,5477 0.12%
EURO 35,0285 -0.05%
ALTIN 2.439,180,14
BITCOIN 21011280,68%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Mansur Yavaş’tan dikkat çeken yolsuzluk açıklaması
  • Haber Ondan
  • Mansur Yavaş’tan dikkat çeken yolsuzluk açıklaması

Mansur Yavaş’tan dikkat çeken yolsuzluk açıklaması

ABONE OL
Ocak 12, 2021 02:53
Mansur Yavaş’tan dikkat çeken yolsuzluk açıklaması
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Büyükşehir Belediyesi Ocak Ayı Meclis Toplantısında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yolsuzluklara ilişkin konuşan Yavaş, şu açıklamalarda bulundu:

“YETİMİN HAKKINI HEP BİRLİKTE SAVUNACAĞIZ”

*Namuslu ve haysiyetli insanların belediyede herhangi bir yolsuzluk gördüğü zaman yapması gereken iki tane şey var. Bir, Cumhuriyet savcılığına gitmek.

*İki, İçişleri Bakanlığı’ndan müfettiş istemek. Dedikoduyla kamu görevlileri karalanamaz. Ama açık açık bir taahhüttüm var; benim dönemimdeki herhangi bir personelim yolsuzluktan yargılanırsa namus, şeref sözü sizlerle beraber o davaya ben de müdahil olacağım.

*Ama şunu da bekliyorum: 100’e yakın dosya var, daha da geliyor. Açıkça Ankara halkının uğratıldığı zararlar var.

*Bunlarda da sizlerden katkı bekliyorum çok net bir şekilde. Gideceğiz, yetimin hakkını hep birlikte savunacağız. Bunu da beklemek sizlerden hakkım.

İlginizi ÇekebilirSon dakika... Ankara'da korkutan deprem! Vasip Şahin ve Mansur Yavaş'tan art arda açıklamalarSon dakika… Ankara’da korkutan deprem! Vasip Şahin ve Mansur Yavaş’tan art arda açıklamalar İlginizi ÇekebilirMansur Yavaş, destek bekleyen esnafın listesini paylaştıMansur Yavaş, destek bekleyen esnafın listesini paylaştı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.