DOLAR 32,5794 0.1%
EURO 35,0203 0.43%
ALTIN 2.422,48-0,01
BITCOIN 2093545-3,45%
İstanbul
18°

HAFİF YAĞMUR

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Mansur Yavaş duyurdu: MEB verdiği izni iptal etti
  • Haber Ondan
  • Mansur Yavaş duyurdu: MEB verdiği izni iptal etti

Mansur Yavaş duyurdu: MEB verdiği izni iptal etti

ABONE OL
Mayıs 18, 2021 02:03
Mansur Yavaş duyurdu: MEB verdiği izni iptal etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mansur Yavaş, 17 Nisan’da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Cumhuriyet tarihinin en önemli eğitim miraslarından Köy Enstitüleri’ne sahip çıkıyoruz” demişti.

Yavaş, paylaşımında “Belediye meclisimizde aldığımız kararla, Köy Enstitüleri’nin Kuruluş Günü’nde Hasanoğlan Köy Enstitüsü’nü tarihi dokusuna uygun şekilde restore etmek için bugün proje çalışmalarına başladık” ifadelerini kullanmıştı.

MEB İZNİ İPTAL ETTİ

Yavaş, Milli Eğitim Bakanlığı’nın Hasanoğlan Köy Enstitüsü’nün restorasyonu için belediyeye verdiği izni iptal ettiğini açıkladı.

Twitter hesabından bir paylaşım Mansur Yavaş, “Hiçbir siyasi farklılık ve kazanım; tarihi yaşatmaktan, eğitime inanmaktan, Cumhuriyet miraslarından önemli olamaz. Biz iyiliği bulaştırmaya her koşulda devam edeceğiz” dedi.

İlginizi ÇekebilirMansur Yavaş'ın destekte bulunduğu çiftçi: Umudumuz sensinMansur Yavaş’ın destekte bulunduğu çiftçi: Umudumuz sensinİlginizi ÇekebilirMansur Yavaş 2 yılda rekor kırdıMansur Yavaş 2 yılda rekor kırdı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.