DOLAR 32,3314 0.24%
EURO 35,0826 -0.15%
ALTIN 2.295,310,80
BITCOIN %
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Make-up Sanatının Öncü Figürlerinden Birisi; Narmina Aliyeva

Make-up Sanatının Öncü Figürlerinden Birisi; Narmina Aliyeva

ABONE OL
Ocak 30, 2023 06:31
Make-up Sanatının Öncü Figürlerinden Birisi; Narmina Aliyeva
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Narmina Aliyeva Henüz 21 yaşında olmasına rağmen tüm dünyada Make-up sanatı denildiğinde takip edilen isimlerin başında geliyor. Genç yaşına rağmen make-up alanında uzman bir sanatçı olarak çok geniş kitlelere hitap ediyor. Bu sanatın öncü figürlerinden birisi olarak kabul edilen yetenekli isim kendine özgü tarzı ve yaratıcı fikirleriyle onu izleyenleri kendisine hayran bırakıyor.

Narmina Aliyeva aslında make-up sanat için harika bir kaynak ve büyük bir değer olarak görülüyor. Kendi yaratıcılığı ve becerilerini yaptığı her bir çalışmada kullandığı gibi bununla da yetinmeyerek paylaştığı videolar ile make-up meraklılarına çok önemli tüyolar veriyor.

Narmina Aliyeva sosyal medya hesaplarını etkin bir şekilde kullanıyor. Instagram, YouTube ve Tiktok uygulamalarında Beauty Blogger olarak tanınıyor. Ve ‘muanarmina’ adıyla oluşturmuş olduğu Instagram hesabında kendi ülkesi Azerbaycan ile tüm takipçilerine ulaşabiliyor. Her geçen gün büyüyen bir takipçi kitlesiyle sadece sanatını değil güzellik ve kişisel bakım sırlarını da paylaşıyor.

Narmina Aliyeva kendi sanatını icra eden çok başarılı bir sanatçı. Aynı zamanda onu takip eden ve make-up sanatı hakkında bilgi sahibi olmak isteyen herkes için çok faydalı paylaşımlar yapıyor. Farklı platformlarda paylaşmış olduğu videolar bu sanatı öğrenebilmeniz ve keyifle uygulayabilmeniz için çok özel birer kaynak. Ve bu paylaşımlar Narmina Aliyeva takipçilerinin make-up sanatını en iyi şekilde tanımasına olanak sağlıyor.

 Sosyal Medyada Narmina Aliyeva;

Instagram: https://www.instagram.com/muanarmina/

TikTok: https://www.tiktok.com/@muanarmina

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.