DOLAR 32,5960 0.35%
EURO 34,7981 0.13%
ALTIN 2.504,910,83
BITCOIN 20790220,37%
İstanbul
11°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Limitsiz Güç ve Yüksek Performans  Unlimited Gen 2 Serie I 8’de

Limitsiz Güç ve Yüksek Performans Unlimited Gen 2 Serie I 8’de

ABONE OL
Nisan 6, 2022 07:48
Limitsiz Güç ve Yüksek Performans  Unlimited Gen 2 Serie I 8’de
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yaşam kalitesini artıran teknolojiler sunan Bosch, limitsiz gücü ve yüksek performansı ile dikkat çeken yeni Unlimited Gen 2 Serie I 8 Kablosuz Dikey Süpürge ile temizlikte fark yaratıyor.

 

Bosch’un ikinci jenerasyon Unlimited Serie I 8 Kablosuz Dikey Süpürgesi, performanstan ve çalışma süresinden ödün vermeden üstün bir temizlik deneyimi sunuyor. 18 Volt’luk değiştirilebilir 4,0 Ah Power Plus Bosch bataryasıyla kesintisiz temizlik imkanı sağlıyor.

 

Kablosuz dikey süpürgeler, daha pratik temizlik imkanı sunması açısından normal elektrikli süpürgelere kıyasla daha avantajlı. Öte yandan performanslarının daha az olduğu ve pillerinin çabucak biteceği algısı mevcut. Oysa ikinci jenerasyon Unlimited Serie I 8 Kablosuz Dikey Süpürge, bu konudaki tüm endişelerinizi silip süpürüyor. Çünkü yükseltilmiş performansıyla bir kablolu süpürge kadar güçlü; değiştirilebilir Bosch bataryasıyla da serinin en uzun temizlik süresine sahip.

 

Karanlık ortamlardaki tozları bile görebileceğiniz şekilde tasarlanan LED ışıklı AllFloor HighPower başlığıyla derinlemesine temizlik yapmanızı sağlıyor. Otomatik güç modu Auto Mod’dayken yapay zeka sayesinde süpürülen yüzeyi algılıyor ve yüzey türüne en uygun performansı otomatik olarak belirliyor.

 

Benzerlerinden daha hızlı, daha hafif ve daha verimli olan TurboSpin motoru ise her seferinde mükemmel temizlik performansı sunuyor. Bosch tarafından Almanya’da üretilen, yüksek kalite standartları ve dayanıklılık testlerinden geçen TurboSpin motor tam 10 yıl garantili. Ücretsiz 10 yıl motor garantisini başlatmak için MyBosch internet sitesine kayıt yaptırmanız gerekmektedir.

 

Evinizde ve hatta arabanızdaki tüm zorlu alanları uzun kullanım süresi ve yüksek performansla rahatça temizlemek için yeni nesil Bosch Unlimited Serie I 8 Kablosuz Dikey Süpürge her an yanınızda.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.