DOLAR 32,5005 -0.13%
EURO 34,9579 0.32%
ALTIN 2.427,150,18
BITCOIN 2078244-3,77%
İstanbul
19°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kuş Cennetinde elektroşokla balık avlayan AKP’li çıktı
  • Haber Ondan
  • Kuş Cennetinde elektroşokla balık avlayan AKP’li çıktı

Kuş Cennetinde elektroşokla balık avlayan AKP’li çıktı

ABONE OL
Aralık 16, 2020 12:50
Kuş Cennetinde elektroşokla balık avlayan AKP’li çıktı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

UNESCO Dünya Kültür Mirası Geçici listesinde bulunan Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti’nde, sokağa çıkma yasağının olduğu pazar günü kaçak avcılık yapan 3 kişi, drone ile kendilerini adım adım izleyen jandarma ekiplerince suçüstü yakalandı. Yakalanan 3 kişini elektroşok cihazıyla suya elektrik vererek sulak alanda balık avladıkları tespit edildi. İlçe Jandarma komutanlığına götürülen kaçak avcılardan birini ise kimliği şaşkınlık yarattı.

SU ÜRÜNLERİ ESKİ BAŞKANI VE AKP MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI

Yakalanan kaçak avcılardan 53 yaşında ki Yaşar E.’nin emekli zabıta memuru olduğu, 2015 yılında AKP Milletvekiliği için aday adayı başvurusu yaptığı ve Yörükler Su Ürünleri Kooperatifi eski Başkanı olduğu ortaya çıktı. 49 yaşındaki M.E’nin de 19 Mayıs İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü’nde işçi olarak çalıştığı belirtilirken H.C.E’nin (20) ise çalışmadığı belirtildi.

Yasak yolla avlanma yapan 3 kişiyle birlikte kayık, elektroşok cihazı, akü, iki balıkçı tulumu, bir çember ağ, malzeme çantası ve avlanan 6 adet sazan balığına el konuldu. Su Ürünleri Kanununa muhalefet suçundan haklarında işlem yapılan 3 şüpheliye 19 Mayıs İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri tarafından kişi başı 10 bin lira olmak üzere toplam 30 bin lira para cezası yazıldı. Ayrıca sokağa çıkma yasağına uymadıkları içinde her birine 3 bin 150’şer lira para cezası kesildi.

İlginizi ÇekebilirAKP'li başkan karşı çıktığı projeyi Erdoğan'ın desteklediğini öğrenince çark ettiAKP’li başkan karşı çıktığı projeyi Erdoğan’ın desteklediğini öğrenince çark etti

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.