DOLAR 32,3698 0.16%
EURO 35,0493 -0.16%
ALTIN 2.324,780,24
BITCOIN 2270704-0,67%
İstanbul
17°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

KONFOR’UN YENİ İLETİŞİM AJANSI EFFECT BCW OLDU

KONFOR’UN YENİ İLETİŞİM AJANSI EFFECT BCW OLDU

ABONE OL
Ocak 11, 2022 09:57
KONFOR’UN YENİ İLETİŞİM AJANSI EFFECT BCW OLDU
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Modern çizgisi, teknoloji ve kaliteyi bir araya getiren trend koleksiyonlarını müşterileriyle buluşturan Konfor Grubu iletişim çalışmaları için Effect BCW ile anlaştı.  1978 yılında İzmir’de kurulan Konfor Mobilya yıllar içerisinde hızla büyüdü. Bünyesinde çocuk odasından yemek ve yatak odası grubuna, koltuk takımlarından, uyku kalitesini en üst düzeyde sağlayan yataklara kadar her zevke ve yaş grubuna dokunan koleksiyonlar mevcut. Bugün dünya moda trendlerini yakından takip ederek sade modern ürünlerini Türkiye’de 57 mağaza, yurt dışında ise 33 ülkeye yapılan ihracat ile kullanıcılarla buluşturuyor.

Yeni dönemde Effect BCW, Konfor Grubu’na, yaratıcı projeler, etkinlik yönetimi, iletişim faaliyetleri, pazarlama danışmanlığı, medya ilişkileri, influencer projeleri, PR ve kampanya kurguları özelinde hizmet verecek.

Konuya ilişkin bir değerlendirmede bulunan Konfor Marka Müdürü Efe Bavunoğlu, “Yeni dönemde çalışacağımız Effect BCW ile güçlü bir iletişim dönemi geçireceğimize inanıyoruz. Bu iş birliğiyle markamızın pazardaki bilinirliğini ve gücünü perçinlemeyi hedefliyoruz. 2022 yılında yepyeni ürünler, kampanyalar ve güzel haberlerimizi kamuoyunun karşısında olacağız” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.