DOLAR 32,3303 0.24%
EURO 35,0937 -0.11%
ALTIN 2.297,580,90
BITCOIN %
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Köfteci Yusuf davası! Peker’in akıbeti soruldu
  • Haber Ondan
  • Köfteci Yusuf davası! Peker’in akıbeti soruldu

Köfteci Yusuf davası! Peker’in akıbeti soruldu

ABONE OL
Haziran 3, 2021 06:11
Köfteci Yusuf davası! Peker’in akıbeti soruldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bursa’da, restoran zinciri sahibi olan Yusuf Akkaşa, tehdit yoluyla Afyonkarahisar’daki bir et entegre tesisini satmaya çalıştığı öne sürülen 19 sanık hakkında, Bursa 5’inci Ağır Ceza Mahkemesinde açılan davanın üçüncü duruşması görüldü.

Duruşmada, hakkında ek iddianame hazırlanarak, dosyası mevcut dava ile birleştirilen Sedat Peker’in de sanık olarak yargılanmasına başladı. Duruşmaya tutuksuz sanık Erhan K. ile tarafların avukatları katıldı.

SUÇLAMAYI KABUL ETMEDİ

İddia makamı, Sedat Peker hakkında düzenlenen ve mevcut dosyayla birleştirilen iddianameye ilişkin, Peker’le bağlantısı olduğu öne sürülen bazı sanıkların savunmalarının alınmasını istedi. Duruşmada söz alan müşteki Yusuf Akkaş’ın avukatı, birleşen iddianamedeki iddiaların genel olarak kendilerini doğruladığını söyledi. Sanık Erhan K. ise yöneltilen suçlamayı kabul etmedi.

KIRMIZI BÜLTEN TALEBİNİN AKIBETİ SORULACAK

Mahkeme heyeti, sanık avukatlarının taleplerinin ardından Peker hakkındaki kırmızı bültenle arama talebinin akıbetinin sorulmasına, yakalama kararının infazının ve entegre tesiste yapılan keşif incelemesinin raporunun beklenmesine karar verirken, duruşmayı erteledi. DHA

İlginizi ÇekebilirKöfteci Yusuf'a çökemeyince define avına çıkmışlarKöfteci Yusuf’a çökemeyince define avına çıkmışlarİlginizi Çekebilirİşte “Köfteci Yusuf” dosyasıİşte “Köfteci Yusuf” dosyası

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.