DOLAR 32,3820 0.19%
EURO 35,0832 -0.08%
ALTIN 2.325,730,28
BITCOIN %
İstanbul
17°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kız arkadaşıyla saunaya giren hamamcı öldü
  • Haber Ondan
  • Kız arkadaşıyla saunaya giren hamamcı öldü

Kız arkadaşıyla saunaya giren hamamcı öldü

ABONE OL
Mayıs 31, 2021 05:57
Kız arkadaşıyla saunaya giren hamamcı öldü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Olay, Mansur Dede Mahallesi 86 Sokaktaki bir hamamda meydana geldi. Ömer Sazak, iddiaya göre kız arkadaşı Elif T. ile birlikte kısıtlama nedeniyle kapalı olan hamama gitti.

BİRLİKTE SAUNAYA GİRDİLER

Isıtma sistemlerini açan Sazak ve kız arkadaşı saunaya girip burada uyuya kaldı. Bir süre sonra uyanan Elif T., Sazak’ın hareketsiz olduğunu görünce durumu sağlık ekiplerine bildirdi.

YAŞAMINI YİTİRDİ

İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Ömer Sazak’ın yaşamını yitirdiği belirlendi. Aşırı sıcak nedeniyle fenalaşan Elif T. de Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

OTOPSİ YAPILACAK

Ömer Sazak’ın cansız bedeni ise olay yerinde yapılan incelemenin ardından aynı hastanenin morguna kaldırıldı. Sazak’ın kesin ölüm nedeni yapılacak otopsi sonrası belirlenecek. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. DHA

İlginizi Çekebilirİspanya'da heyecanlandıran keşif: 4 bin yıllık mezar ve antik hamam bulunduİspanya’da heyecanlandıran keşif: 4 bin yıllık mezar ve antik hamam bulundu

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.