DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20903961,29%
İstanbul
13°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kısıtlamayı ihlal eden sürücü kendini ve arkadaşını araca kilitledi
  • Haber Ondan
  • Kısıtlamayı ihlal eden sürücü kendini ve arkadaşını araca kilitledi

Kısıtlamayı ihlal eden sürücü kendini ve arkadaşını araca kilitledi

ABONE OL
Mayıs 2, 2021 17:05
Kısıtlamayı ihlal eden sürücü kendini ve arkadaşını araca kilitledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tüm yurtta olduğu gibi Aksaray’da da corona virüsü salgınıyla mücadele kapsamında geniş çaplı denetimler yapılıyor. Kent genelinde yapılan uygulamalarda tüm araçlar tek tek durdurularak kontrolden geçirilirken, Zafer Mahallesi Eski Cezaevi Kavşağı’nda uygulama yapan polis ekipleri bir otomobili durdurdu.

Sürücü Y.T. (24) ile arkadaşı U.M.’nin (23) izin belgesi olmadığını tespit eden polis ekipleri, sürücü ve arkadaşına cezai işlem uygulamak istedi. Araçtan inmek üzereyken karşısında basın mensuplarını gören sürücü, aracın kapısını sert bir şekilde kapatıp kendini ve arkadaşını araca kilitledi.

Gazetecilerin çekim yaptığını bahane ederek araçtan inmeyi reddeden iki gence sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal etmekten 3 bin 150’şer TL’den 6 bin 300 TL idari para cezası kesildi. Ceza işleminden sonra sürücü drift atarak olay yerinden ayrıldı. Bunun üzerine otomobil sürücüsüne tehlikeli araç kullanmaktan ve tekraren dur ihtarına uymamaktan 458 TL daha cezai işlem uygulandı. (İHA)

İlginizi ÇekebilirEsnaftan zincir mağazalar için kısıtlama talebiEsnaftan zincir mağazalar için kısıtlama talebi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.