DOLAR 32,5862 0.03%
EURO 34,9275 0.09%
ALTIN 2.426,51-0,13
BITCOIN %
İstanbul
21°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kılıçdaroğlu: Hiçbir emperyal gücün gölgesini dahi kabul etmiyoruz
  • Haber Ondan
  • Kılıçdaroğlu: Hiçbir emperyal gücün gölgesini dahi kabul etmiyoruz

Kılıçdaroğlu: Hiçbir emperyal gücün gölgesini dahi kabul etmiyoruz

ABONE OL
Ağustos 16, 2020 21:47
Kılıçdaroğlu: Hiçbir emperyal gücün gölgesini dahi kabul etmiyoruz
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ABD Başkanlık Seçimleri’nde Demokrat Parti’nin adayı Joe Biden’ın 7 ay önce New York Times gazetesine verdiği bir röportajda Türkiye hakkında söylediği sözler dün gündeme geldi.

“BAĞIMSIZLIK BİZİM KARAKTERİMİZDİR”

Biden’ın açıklamalarına Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan’ın ve Dışişleri Bakanlığı’nın 7 ay boyunca tepki göstermemesini eleştiren Kılıçdaroğlu, “Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak bu ülkenin bağımsızlığı için mücadele eden bir gelenekten geliyoruz. Hiçbir emperyal gücün gölgesini dahi kabul etmiyoruz. Çünkü bağımsızlık bizim karakterimizdir. Bu karakterden yola çıktık” şeklinde konuştu.

BİDEN NE DEMİŞTİ?

ABD’deki başkanlık seçimlerinde Donald Trump’a rakip olan Joe Biden’in New York Times’a ocak ayında verdiği röportajda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için “Onu darbeyle değil seçimle devireceğim” sözlerini kullanmıştı.

İLGİLİ HABERDevlet Bahçeli'den Joe Biden'a sert tepkiDevlet Bahçeli’den Joe Biden’a sert tepki İLGİLİ HABERSon dakika... Biden dört yıl önce Erdoğan'a böyle sarılmışSon dakika… Biden dört yıl önce Erdoğan’a böyle sarılmış

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.