DOLAR 32,5480 -0.03%
EURO 34,8845 -0.03%
ALTIN 2.422,16-0,31
BITCOIN %
İstanbul
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kemal Kılıçdaroğlu ve Meral Akşener İzmir’e gidiyor
  • Haber Ondan
  • Kemal Kılıçdaroğlu ve Meral Akşener İzmir’e gidiyor

Kemal Kılıçdaroğlu ve Meral Akşener İzmir’e gidiyor

ABONE OL
Ekim 30, 2020 21:16
Kemal Kılıçdaroğlu ve Meral Akşener İzmir’e gidiyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İzmir’de 6.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Merkez üssü Seferihisar açıkları olan deprem İstanbul dahil tüm Marmara’da hissedildi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da incelemelerde bulunmak üzere yarın saat 12:00’de İzmir’de olacağı duyuruldu.

AKŞENER BURSA PROGRAMINI İPTAL ETTİ

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in 31 Ekim Cumartesi günü gerçekleştireceği Bursa programı, İzmir’de yaşanan deprem felaketi nedeniyle iptal edildi.

ESNAFI ZİYARETİNİN ARDINDAN YENİ ÜYELERE ROZET TAKACAKTI

Akşener’in 31 Ekim Cumartesi günü Bursa’da esnaf ziyareti, nikah töreni ve 2000 üyenin partiye katılım törenine katılması planlanmıştı. Program İzmir’de yaşanan ve can kayıplarının da meydana geldiği deprem nedeniyle iptal edildi.

İZMİR’E GİDİYOR

İYİ Parti’den yapılan açıklamada da Genel Başkan Meral Akşener’in yarın saat 14:00’te deprem bölgesinde olacağı belirtildi. Akşener depremin etkilediği ilçeleri ziyaret edecek.

İlginizi ÇekebilirSÖZCÜ İzmir'de mini tsunaminin olduğu Sığacık'ta! İşte korkutan karelerSÖZCÜ İzmir’de mini tsunaminin olduğu Sığacık’ta! İşte korkutan kareler

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.