DOLAR 32,5098 0.17%
EURO 34,7814 0.13%
ALTIN 2.489,801,13
BITCOIN 20601664,21%
İstanbul
15°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kemal Kılıçdaroğlu İle Abdullah Gül Görüşmesi Gerçekleşti
  • Haber Ondan
  • Siyaset
  • Kemal Kılıçdaroğlu İle Abdullah Gül Görüşmesi Gerçekleşti

Kemal Kılıçdaroğlu İle Abdullah Gül Görüşmesi Gerçekleşti

ABONE OL
Nisan 1, 2023 06:48
Kemal Kılıçdaroğlu İle Abdullah Gül Görüşmesi Gerçekleşti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Genel Başkanı ve 13. Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile İstanbul’daki ofisinde bir araya geldi. Ayazağa Kasrı’nda gerçekleşen görüşme yaklaşık 1 saat sürdü. Gül’ün basın ofisinden yapılan açıklamada, “11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 13. cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmüş ve kendisine başarılar dilemiştir” denildi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı ve Millet İttifakı’nın ortak Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ü ziyaret etti.

Ayazağa Kasrı’nda gerçekleşen görüşme yaklaşık 1 saat sürdü ve sona erdi. Ziyaret sonrası taraflardan herhangi bir açıklama yapılmadı.

GÜL’ÜN BASIN OFİSİNDEN AÇIKLAMA
11. Cumhurbaşkanı Gül’ün basın ofisinden görüşmeye ilişkin yapılan açıklamada, “11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 13. cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmüş ve kendisine başarılar dilemiştir” denildi.

AHMET NECDET SEZER’İ DE ZİYARET ETMİŞTİ
Kılıçdaroğlu, önceki gün de 10. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer’i ziyaret etmişti.

Görüşmenin ardından Kılıçdaroğlu’nu aracına kadar uğurlayan Sezer, basın mensuplarının “Kılıçdaroğlu’nun adaylığını destekliyor musunuz?” sorusuna, “Evet” yanıtını vermişti.

Ahmet Necdet Sezer, Kılıçdaroğlu için başarı dileğinde bulunmuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.