DOLAR 32,4740 0.18%
EURO 34,5609 0.18%
ALTIN 2.474,93-0,32
BITCOIN 2061154-4,79%
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kavaklıderespor ve Haymanaspor güç birliği yaptı

Kavaklıderespor ve Haymanaspor güç birliği yaptı

ABONE OL
Mart 2, 2021 13:06
Kavaklıderespor ve Haymanaspor güç birliği yaptı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ankara futbolunda güç birliği. Başkent Ankara’nın köklü spor kulüplerinden  Kavaklıdere Spor ile Bölgesel Amatör Ligi’nde Ankara temsilcilerinden Haymanaspor güç birliği yaptı. 

A.Cevat UĞRAŞ

ANKARA (Anayurt) –Ankara futbolunda güç birliği. Başkent Ankara’nın köklü spor kulüplerinden  Kavaklıdere Spor ile Bölgesel Amatör Ligi’nde Ankara temsilcilerinden Haymanaspor güç birliği yaptı. Kavaklıdere Spor ve Haymana Belediye Spor aldıkları ortak kararla 2020-2021 sezonunda birleşme kararı aldı.

Güç birliği kararıyla ilgili olarak gazetemize açıklamada bulunan Kavaklıderespor Kulüp Başkanı Fatih Cürebal, “Yeni sezonda Bal Ligi’nde Haymana Belediyespor’u, kulüp vizyonumuz doğrultusunda olduğu gibi en iyi şekilde temsil edeceğiz” dedi.

Başkan Cürebal, “Takımımız yaklaşık 5-6 aydır çalışıyor, idmanlarına devam ediyor. Bizim ümidimiz liglerimizin başlaması yönündeydi. Fakat son açıklamalardan sonra Süper Amatör Lig ve diğer alt liglerin başlamayacağı kesinleşince bizler de dost ve kardeş kulübümüze bu teklifi götürdük. Yaptığımız görüşmeler sonucunda bu sezon için birleşme kararı aldık. Tüm takım, hoca, personel Bölgesel Amatör Lig’de Haymana Belediyesporumuzu temsil edeceğiz. Her iki güzide camiamız adına, çocuklarımız adına hayırlı olsun. Bu sayede her iki camiada güzel bir projeye güzel bir birlikteliğe imza atmış olduk. Başarılı bir sezon geçirmek ümidiyle tekrar hayırlı olsun” diye konuştu.

BAL MAÇLARI 17 NİSAN’DA BAŞLAYACAK

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından 2020-2021 sezonunda yerel amatör futbol liglerinin oynatılmamasına karar verilmiş ve  şartların uygun olması, ilgili kurum ve kuruluşların onay vermesi halinde sadece Bölgesel Amatör Lig müsabakalarının oynatılması kararı alınmıştı. 2020-2021 sezonu Bölgesel Amatör Lig müsabakaları 17-18 Nisan 2021 tarihlerinde başlayacak.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.