DOLAR 32,7931 0.65%
EURO 35,3433 0.25%
ALTIN 2.522,831,56
BITCOIN 2002077-0,73%
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Katar Turizm Açılan Yeni Otelleri Duyurdu

Katar Turizm Açılan Yeni Otelleri Duyurdu

Katar'da ülkenin geniş emlak portföyüne yeni oteller ekleniyor. Güneş, deniz ve kum sezonu ve FIFA World Cup Qatar 2022TM öncesinde açılan yeni tesisler arasında Türk otel markası Rixos’da yer alıyor.

ABONE OL
Ağustos 31, 2022 11:22
Katar Turizm Açılan Yeni Otelleri Duyurdu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Doha, 31 Ağustos 2022 – Katar, FIFA Dünya Kupası Katar 2022TM’ye ev sahipliği yapmaya hazırlanırken, halihazırda geniş olan mülk portföyüne bir dizi yeni otel katıyor. Türk otel markası Rixos da dahil olmak üzere yeni tesisler, ülkenin otellerini ve tesislerini gezginler için zenginleştirecek.

 

Kapılarını açan en son otellerden biri de bu yıl içinde açılacak olan Türk otel markası Rixos’un bir parçası olan Rixos Gulf Hotel Doha Resort. Otel, Doha’nın kalbinde yer alan her şey dahil, özel bir sahil tesisi olacak. Otel, konuklarını Basra Denizi’nin ve göz kamaştırıcı Doha siluetinin panoramik manzarasıyla şaşırtacak. Hamad Uluslararası Havaalanı’na ve Msheireb Downtown Doha ve Souq Waqif gibi Katar’ın popüler destinasyonlarına ve eğlence bölgelerine kısa bir mesafede bulunan otel, konaklamanın yanı sıra konuklarına Doha’yı tam anlamıyla deneyimlemeleri imkanı sunuyor.

 

Rixos’un her şey dahil konseptini yansıtacak Rixos Gulf Doha Resort, zengin yiyecek ve içecek menüleri, eğlence, spor, çocuk aktiviteleri ve birinci sınıf spa deneyimleri ile unutulmaz bir konaklama yaşatacak.

 

Bir diğer yeni otel ise bu yıl açılan The St. Regis Marsa Arabia Island, The Pearl Qatar. Bu yıl açılması planlanan otel, benzersiz müstakil konumuyla Katar’daki diğer otellerden kendini ayırıyor.

 

The Pearl Qatar’ın kalbinde yer alan The St. Regis Marsa Arabia Island, The Pearl Qatar, tümü geniş balkonlu, zarif bir şekilde döşenmiş 193 otel süitine sahip olacak. Otel ayrıca zengin Katar kültürünü Endülüs dokunuşuyla yansıtan geniş bir sanat eseri koleksiyonuna da ev sahipliği yapacak. Misafirler, yemeklerini mutfak çeşitliliği sunan dünyaca ünlü 10 yeme-içme mekanında yiyebilecekler. Ada aynı zamanda son teknoloji eğlence tesisleri ile dikkat çekici bir sağlıklı yaşam merkezi olmayı hedefliyor.

 

Son olarak, merakla beklenen Raffles Doha ve Fairmont Doha yakında konukları ağırlayacak. Lusail City’de bulunan iki otel, Katar’ın en ikonik binalarından birinde olacak. Fairmont Doha’da 361 oda ve süit bulunurken, Raffles Doha’da daimi sakinlere ev sahipliği yapmak için 132 süit ve 49 markalı daire yer alacak.

 

Havalar ılımanlaştıkça, Katar gezginler için nihai serinletici sonbahar destinasyonu haline geliyor. Katar Turizm web sitesi Türkçe’den tatilinizi planlamak ve almak daha da kolay: https://www.visitqatar.com/tr-tr/plan-your-trip/itineraries-and-tours

 

Medya ile ilgili sorularınız için lütfen Qatar Tourism’in Basın Ofisi ile iletişime geçin:

+974 7774 7863 | [email protected]

Katar Hakkında:

Dünya nüfusunun %80’inin altı saatlik bir uçuşla ulaşabildiği Katar; Ortadoğu’nun kalbinde bulunan, Basra Körfezinin çevrelediği bir yarımadadır. 2022 yılında Numbeo tarafından dünyanın en güvenli ülkesi seçilen Katar, tüm gezginleri içtenlikle karşılıyor; 95’ten fazla ülkeden ziyaretçiler Katar’a vizesiz giriş yapabilir. Katar, kolayca erişilebilen ve inanılmaz bir çeşitliliğe sahip turistik mekanlara sahiptir. Ancak bunlarla sınırlı değil; Katar, Balina Köpek Balığı ve görkemli bir ulusal hayvan olan Arap Antilobu da dâhil olmak üzere çok sayıda fauna ve floraya ev sahipliği yapıyor. Katar’da yaşanan birçok deneyim, kültürel özgünlük ve modernitenin benzersiz bir mozaiğini oluşturuyor. Katar, ikonik müzelerden gökdelen restoranlarına; heyecan verici çöl maceralarından, FIFA 2022 Katar Dünya Kupası™ gibi dünyaca ünlü birçok etkinliğe kadar, her gezgine ve her bütçeye uygun seçenekler sunuyor. Katar’ı transit geçecek olan gezginler, Qatar Airways ve Discover Qatar tarafından sunulan, Qatar Tourism tarafından desteklenen en iyi fiyatlara sahip kısa süreli konaklama paketleri ile bir taşla iki kuş vurabilir ve tatil sayılarını ikiye çıkarabilirler.

Qatar Tourism Hakkında:

Qatar Tourism Katar’ın turizm olanaklarının tanıtımından ve geliştirilmesinden sorumlu olan ve sektörün katlanarak büyümesini hedefleyen resmi bir devlet kurumudur. Katar, dünyanın dört bir yanından insanların sanat, kültür, spor ve maceraya dair eşsiz teklifleri deneyimlemek için bir araya geldiği, ailelere ve iş amaçlı misafirlerine Hizmet Mükemmelliği anlayışıyla hitap eden bir destinasyondur. Qatar Tourism, turizm değer zincirinin tüm öğelerini güçlendirmeyi, yerel ve uluslararası ziyaretçi talebini artırmayı, iç yatırımlar çekmeyi ve yerel ekonomide çarpan etkisi yaratmayı amaçlamaktadır. Qatar Tourism 2030 Stratejisi, 2030 yılına kadar yılda ülkeye 6 milyondan fazla uluslararası ziyaretçi çekmek gibi iddialı bir hedef belirleyerek, Katar’ı Orta Doğu’da en hızlı büyüyen turistik destinasyon haline getirmeyi amaçlamaktadır.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.