DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20903961,29%
İstanbul
13°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kastamonu Entegre’den klasik zeminlere modern yorum:  Palace Chevron
  • Haber Ondan
  • Yaşam
  • Kastamonu Entegre’den klasik zeminlere modern yorum: Palace Chevron

Kastamonu Entegre’den klasik zeminlere modern yorum: Palace Chevron

ABONE OL
Nisan 26, 2022 09:05
Kastamonu Entegre’den klasik zeminlere modern yorum:  Palace Chevron
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağaç bazlı panel sektörünün global markası Kastamonu Entegre, Floorpan laminat parke koleksiyonuna Palace Chevron serisini ekledi. Balıksırtı desenli Palace Chevron, geçmişin etkileyici ruhunu yenilikçi bir anlayışla yaşam alanlarına taşıyor.

Palace Chevron koleksiyonunda Versay ve Pena olmak üzere iki farklı dekor bulunuyor. Toprak tonuna sahip Versay mekanlara doğallık katarken açık tondaki Pena ferahlık hissi veriyor. Palace Chevron, tarihi yapıların asil ve estetik dokusunu günümüz yaşam alanlarına taşıyor.

Hem hijyenik hem dayanıklı 
Çevre dostu üretimi belgeleyen Blue Angel (Mavi Melek) sertifikasına sahip ilk Türk markası olan, EPD belgeli Floorpan laminat parke ailesinin yeni üyesi Palace Chevron, VOC emisyon ölçüm standartlarında en üst seviye olan A+ kalitesinde üretiliyor. Avrupa standartlarında 32. sınıf AC4 seçeneğiyle 10 mm kalınlıkta üretilen seri çizilmeye, aşınmaya, noktasal darbelere, UV ışınlarına ve sigara ateşine karşı dayanıklı yapısı ile dikkat çekiyor. Lekelerden etkilenmeyen, kolay temizlenebilen hijyenik yapıya ve zeminden ısıtmaya uygun tasarıma sahip Palace Chevron, kullanıcılarına hızlı montaj imkânı da sunuyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.