DOLAR 32,5933 0.35%
EURO 34,8180 0.19%
ALTIN 2.507,440,94
BITCOIN %
İstanbul
11°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kars’a kayyum atanan vali belediye önünde cuma namazı kıldı
  • Haber Ondan
  • Kars’a kayyum atanan vali belediye önünde cuma namazı kıldı

Kars’a kayyum atanan vali belediye önünde cuma namazı kıldı

ABONE OL
Ekim 3, 2020 00:31
Kars’a kayyum atanan vali belediye önünde cuma namazı kıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kobani eylemlerine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan isimler arasında yer alan Kars Belediye Başkanı Ayhan Bilgen’in yerine İçişleri Bakanlığı kararı ile kayyum atandı.

İçişleri Bakanlığından konuyla ilgili yapıla açıklamada, “Tutuklanan Kars Belediye Başkanı Ayhan Bilgen geçici bir tedbir olarak görevinden uzaklaştırılmıştır. Kars Valisi Türker Öksüz İçişleri Bakanlığı’nın 02.10.2020 tarihli onayı ile Kars Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirildi” ifadelerine yer verildi.

Kars Belediyesi’ne kayyum olarak atanan Vali Türker Öksüz ise birim müdürleri ile yaptığı toplantının ardından, belediye binası önünde cuma namazı kıldı.

“BU ÇAPSIZLIK DEVLETİ DE OLUMSUZ ETKİLİYOR”

Valinin namaz pozu sosyal medyada eleştiri konusu oldu. Görüntüyle ilgili paylaşımda bulunan İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, “Kars’ta cami mi kalmadı? Bırakın bu artistlikleri yahu. Devleti emanet ettiğimiz valilerin bu çapsızlıkları, devleti de olumsuz etkiliyor” ifadelerini kullandı.

İlginizi ÇekebilirKars Belediyesi'ne kayyum atandıKars Belediyesi’ne kayyum atandı İlginizi ÇekebilirKayyum protestosunda HDP'li vekillere müdahaleKayyum protestosunda HDP’li vekillere müdahale İlginizi ÇekebilirCHP'den kayyum tepkisiCHP’den kayyum tepkisi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.