DOLAR 32,3761 0.15%
EURO 35,0512 -0.16%
ALTIN 2.325,050,25
BITCOIN 2271728-0,60%
İstanbul
17°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kardeşi ve yengesini öldüren zanlı tutuklandı
  • Haber Ondan
  • Kardeşi ve yengesini öldüren zanlı tutuklandı

Kardeşi ve yengesini öldüren zanlı tutuklandı

ABONE OL
Ocak 7, 2021 02:28
Kardeşi ve yengesini öldüren zanlı tutuklandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Olay, dün akşam saatlerinde ilçeye bağlı Demircili Mahallesi’nde meydana geldi. Arazi anlaşmazlığı nedeniyle aralarında husumet bulunan Hikmet Erhan Batır ile kardeşi Erdal Batır arasında tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesi üzerine ağabeyi evden aldığı tabancayla kardeşi Erhan Batır’a ve araya girmeye çalışan yengesi Emine Batır’a ateş etti. Kurşunların isabet ettiği karı-koca yere yığıldı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis ve 112 sağlık ekipleri sevk edildi.

HAYATINI KAYBETTİLER

Olay yerine gelen sağlık görevlileri, kanlar içerisinde yerde yatan karı kocanın hayatını kaybettiğini belirledi. Çiftin cansız bedeni savcılık incelemesinin ardından Kumru Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

TUTUKLANDI

Olay sonrası teslim olan Hikmet Erhan Batır ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Kumru İlçe Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemleri tamamlanan Hikmet Erhan Batır, sevk edildiği Sulh Ceza Hakimliği’nce tutuklandı. DHA

İlginizi ÇekebilirTartıştığı kardeşi ve yengesini tabancayla öldürdüTartıştığı kardeşi ve yengesini tabancayla öldürdü İlginizi ÇekebilirDehşet: Genç çift, toprağa gömülü bulunduDehşet: Genç çift, toprağa gömülü bulundu

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.