DOLAR 32,3334 0.23%
EURO 35,1034 -0.15%
ALTIN 2.308,441,37
BITCOIN 22855212,78%
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kar yağışını izlemek için gittiler, 6 saat mahsur kaldılar
  • Haber Ondan
  • Kar yağışını izlemek için gittiler, 6 saat mahsur kaldılar

Kar yağışını izlemek için gittiler, 6 saat mahsur kaldılar

ABONE OL
Ocak 15, 2021 03:10
Kar yağışını izlemek için gittiler, 6 saat mahsur kaldılar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Rıdvan Kürtül, arkadaşları Mustafa Sarıbıyık ve Ahmet Paksoy ile birlikte yılın ilk kar yağışını izlemek için Andırın- Göksun Karayolu’nun 15’inci kilometresindeki Halbur Yaylası’na gitti.

EKİPLER KURTARDI

Ancak araç yolda kara saplandı ve ilerleyemedi. 3 arkadaş daha sonra 112’yi arayarak yaylada mahsur kaldıklarını belirtip yardım istedi. İhbar üzerine Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile Andırın Belediyesi ekipleri yaylaya sevk edildi. Ekiplerin çalışması sonucunda 3 arkadaş, 6 saat mahsur kaldıkları yayladan kurtarıldı.

“ARAÇ KARA SAPLANDI”

Ekiplere teşekkür eden Rıdvan Kürtül, “Kar yağışını izlemek için arkadaşlarımızla Halbur Yaylası’na geldik ancak araç birden kara saplandı. Karın altı balçıkmış, bir türlü geri çıkamadık. 6 saat burada mahsur kaldık. Çok şükür ekipler imdadımıza yetişti” dedi.

Mustafa Sarıbıyık ise kar yağışını izlemek isterken 6 saat yaylada mahsur kaldıklarını belirterek, “Yılın ilk kar yağışını görmek için arkadaşlarımızla birlikte gezmeye çıktık. Sonra ana yoldan ara bir yola girdik ve birden araç kara saplandı. Meğer altı balçıkmış, 6 saat burada kaldık. Sağ olsun ekipler yetişti. Kendilerine çok teşekkür ederiz” diye konuştu. DHA

İlginizi ÇekebilirSon dakika... İstanbul Valiliği'nden kar yağışı uyarısıSon dakika… İstanbul Valiliği’nden kar yağışı uyarısıİlginizi ÇekebilirSon dakika... Meteoroloji'den 19 il için kar yağışı uyarısıSon dakika… Meteoroloji’den 19 il için kar yağışı uyarısı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.