DOLAR 32,3808 0.19%
EURO 35,0550 -0.07%
ALTIN 2.325,250,26
BITCOIN 2278908-1,09%
İstanbul
17°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kalın’dan darbe açıklaması: Kınıyoruz
  • Haber Ondan
  • Kalın’dan darbe açıklaması: Kınıyoruz

Kalın’dan darbe açıklaması: Kınıyoruz

ABONE OL
Şubat 26, 2021 02:03
Kalın’dan darbe açıklaması: Kınıyoruz
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçen yıl Azerbaycan ile Dağlık Karabağ üzerinden savaşan ve büyük kayıplara uğrayan Ermenistan’da sıcak bir gelişme yaşandı. Ermenistan ordusu, Başbakan Paşinyan ve hükümetinin istifa etmesi çağrısında bulundu.

“İVEDİLİKLE NORMALE DÖNMESİNİ TEMENNİ EDİYORUZ”

Yaşanan bu gelişmeyle ilgili Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın’dan açıklama geldi. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Kalın, “Ermenistan’daki darbe girişimini kınıyoruz. Darbeler her zaman demokratik süreçleri inkıtaya uğratmış ve kaosa neden olmuştur. Ermenistan’da sürecin ivedilikle normale dönmesini temenni ediyoruz” dedi.

AKP Sözcüsü Ömer Çelik de, Ermenistan’da yaşanan gelişmeyle ilgili, “Her zaman olduğu gibi tüm darbe girişimlerine karşıyız. Bölgemizde istikrarsızlaştırıcı olayların artmasını istemiyoruz. Ermenistan’daki darbe girişimi bölgesel istikrarsızlığı kışkırtan sonuçlar doğurur” ifadelerini kullandı.

İlginizi ÇekebilirSon dakika... Ermenistan Ordusu: Başbakan istifa etsinSon dakika… Ermenistan Ordusu: Başbakan istifa etsinİlginizi ÇekebilirAliyev'den Ermenistan açıklaması: Acınası durum...Aliyev’den Ermenistan açıklaması: Acınası durum…

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.