DOLAR 32,3808 0.19%
EURO 35,0550 -0.07%
ALTIN 2.325,250,26
BITCOIN 2278908-1,09%
İstanbul
17°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kaftancıoğlu: Sorunları Meclis’e taşıyacağız
  • Haber Ondan
  • Kaftancıoğlu: Sorunları Meclis’e taşıyacağız

Kaftancıoğlu: Sorunları Meclis’e taşıyacağız

ABONE OL
Temmuz 20, 2020 20:34
Kaftancıoğlu: Sorunları Meclis’e taşıyacağız
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu corona salgını nedeniyle zor günler geçiren küçük esnafın sorunlarını dinlemek ve çözüm önerileri üretmek amacıyla Kadıköy’ün Fikirtepe Mahallesi’ni ziyaret etti.

Kaftancıoğlu’na ziyareti sırasında Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı, CHP Kadıköy İlçe Başkanı Ali Narin, CHP’li meclis üyeleri de eşlik etti.

Fikirtepe sakinleri başta kentsel dönüşüm olmak üzere semtin sorunlarını, konut güvenliğine yönelik kaygılarını ve özellikle pandemi sürecinde yaşadıkları geçim sıkıntılarını dile getirdi.

“MECLİS’E TAŞIYACAĞIZ”

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu “Salgın sürecinin toplumun her kesimine, özellikle de küçük esnafa yaşattığı sıkıntılar oldukça ağır. Kıraathaneler açık ama oyun oynama kısıtlaması var. Bu ‘Restoranı aç ama yemek verme’ demek gibi bir şey. Kıraathane esnafının sorunlarını milletvekillerimiz aracılığıyla Meclis’e taşıyacağız” dedi.

“YAPILACAKLAR KONUSUNDA BİR TAKVİM OLUŞTURDUK”

Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı da, Fikirtepe ile ilgili olarak göreve geldiği günden bu yana çözüme yönelik çalışmalar yürüttüğünü vurguladı.

Geçtiğimiz günlerde Ankara’da Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile Firkitepe’deki sorunlar ve çözümleri üzerine görüştüğünü ifae eden Odabaşı, İstanbul Büyükşehir Belediye(İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ile de düzenli toplantılar yaparak Fikirtepe’de yapılacaklar konusunda bir takvim oluşturduklarını belirtti.

İLGİLİ HABERCHP'li Kaftancıoğlu'ndan şehit polisin ailesine taziye ziyaretiCHP’li Kaftancıoğlu’ndan şehit polisin ailesine taziye ziyareti

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.