DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN %
İstanbul
12°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kabine Toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan kritik açıklamalar
  • Haber Ondan
  • Kabine Toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan kritik açıklamalar

Kabine Toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan kritik açıklamalar

ABONE OL
Ağustos 19, 2021 19:41
Kabine Toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan kritik açıklamalar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, salgın gündemiyle toplandı. 5 saat 20 dakika süren toplantının ana gündem maddelerini, artan corona vakaları ve yüz yüze eğitim oluşturdu. Toplantı sonrası kameralara karşısına geçen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları şöyle;

*Bugün eğitimden ekonomiye bir çok konuyu toplantıda ele aldık.

*Neredeyse 4 haftadadır küresel çapta olan yangınlar da ele alınmıştır. Ülkemizdeki yanlarda büyük hasarlar meydana gelmiştir. Avrupa da yangınlarla uğraşmaktadır.

*En azından bir kısmında terör örgütlerinin sabotaj şüphesi olmakla beraber genel bir afet hali ile karşı karşıya bulunduğumuz açıktır.

*Ülkemizde 2021 yılında 54 farklı ilde çıkan yangınlar yaklaşık 150 bin hektar alanı etkilemiştir. Yangınlara karşı devletimiz ilk andan beri çalışmaya başlamış ve halkımızın yanında yer almıştır.

“ORMANLAR KESİNLİKLE BAŞKA BİR AMAÇ İÇİN KULLANILMAYACAK”

*Yangınlarda yıkık, acil yıkılacak ve ağır hasarlı olarak sadece Antalya ve Muğla’da 2 bin 486 bağımsız bölüm belirlenmiştir. Evleri tamamen kullanılamaz hale gelen vatandaşlarımıza evleri en geç 1 yıl içinde teslim edilecektir. Yanan ormanlar tekrardan canlandırılacak, kesinlikle bir başka amaç için kullanılmayacaktır.

*Afet bölgesindeki vatandaşlarımıza birçok destekte bulundu. Afetlerden de gereken dersi çıkardık. Böyle büyük afetlere karşı daha hazır olunmasını sağlayacağız.

SEL FELAKETİ

*Batı Karadeniz’de yaşanan sel felaketiyle ilgili de gerekli adımlar atılmıştır.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.