DOLAR 32,3700 0.15%
EURO 34,9579 -0.33%
ALTIN 2.324,070,21
BITCOIN %
İstanbul
14°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Jessica Simpson 100 Kilo Verdikten Sonra Ünlü Daisy Duke Şortunu Sallıyor
  • Haber Ondan
  • Magazin
  • Jessica Simpson 100 Kilo Verdikten Sonra Ünlü Daisy Duke Şortunu Sallıyor

Jessica Simpson 100 Kilo Verdikten Sonra Ünlü Daisy Duke Şortunu Sallıyor

ABONE OL
Kasım 6, 2022 08:58
Jessica Simpson 100 Kilo Verdikten Sonra Ünlü Daisy Duke Şortunu Sallıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Jessica Simpson , bir çift Daisy Dukes sallamak için asla kötü bir zaman olmadığını bir kez daha kanıtladı! 42 yaşındaki Dukes of Hazzard güzeli26 Ekim Çarşamba günü, ünlü moda serisinden kıyafetlerini sergileyen ve bebeğinin 100 librelik kilo kaybını vurgulayan inanılmaz uzun bacaklı bir FOTOĞRAF POST’u için resmi Instagram hesabınaResimde, eski MTV Newlyweds ikonu, büyük boy beyaz ve siyah çizgili bir kazak, süper minik Daisy Duke şort ve bir çift topuklu siyah beyaz patik giyiyordu. Jessica retro bir motelin önünde alçak bir poz verdi ve siyah bir fötr şapka ve katmanlı altın bileziklerle donatıldı. Üç çocuk annesi fotoğrafa ” Sidewalk Squat’ı Açın” başlığını attı. The Daily Mail aracılığıyla BURADA görebileceğiniz ek bir fotoğrafta Jess, aynı görünümü göstererek cilveli bir ayakta bir profesyonel gibi poz verdi.

Jessica’nın ağzı açık kalan fotoğrafları , 19 Mart 2019’da üçüncü çocuğu Birdie’nin doğumunun ardından dramatik 100 kilo verdiğini Twitter üzerinden açıklamasının ardından geldi. “Seni Sonsuza Kadar Sevmek İstiyorum” şarkıcısı, sonrasında “sağlıklı” hissettiğini vurguladı. kilo kaybı. Eylül 2022 röportajında ​​Extra ile “Kesinlikle sağlıklı hissediyorum” dedi . “Çocuklarım olmadan ve tüm hormonlar çılgına dönmeden önceki eski halim gibi hissediyorum. Aslında daha genç hissediyorum. Çok daha fazla enerjim var.” Kocası Eric Johnson ile birlikte 10 yaşındaki kızı Maxwell ve dokuz yaşındaki oğlu Ace’in de annesi olan Jessica, bu kaybı nasıl elde ettiğini de paylaştı. “Bir beslenme uzmanına gittim veyeme alışkanlıklarım doğru, ”dedi çıkışa.

Jessica, daha sağlıklı kilonun da bir yan faydası olduğunu söyledi. “Maxwell ve Birdie için sakladığım tüm kıyafetleri giyebiliyorum ve belki Birdie onları giyer, çünkü Maxwell onları çoktan aşmıştır” diye açıkladı. Ve HollywoodLife ile EXCLUSIVE 2020 röportajında , bize değişiklikten “rahat” olduğunu söyledi. “Rahatsızdım ama çok çalıştım ve azimli bir insanım, bu yüzden eğer kafama koyarsam yaparım” dedi. “Bu yüzden tekrar rahat hissettiğim için mutluyum. Kelimenin tam anlamıyla o kadar uzun süre rahatsız oldum ki şimdi rahatlamak güzel.”

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.